MEDIA

Survivor 21/6: Κρεβατομουρμούρα από Μαίη, δικαστήριο από Μαρτίκα

Survivor 21/6: Με αφορμή την μετακίνησή τους στην καλύβα, η Μαίη ξέσπασε και ο Profesor την έβαλε στη θέση της
Survivor 21/6: Κρεβατομουρμούρα από Μαίη, δικαστήριο από Μαρτίκα

Survivor 21/6: Στο Survivor λόγοι για καβγά υπάρχουν χιλιάδες. Όμως, χαμό για αλλαγή θέσης παίκτη στην καλύβα για ύπνο, πρώτη φορά βλέπουμε.

Η Μαίη ίσως και να ψάχνεται για καβγά. Είπαμε, στο τέλος του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, ακόμα και οι πιο ήρεμοι παίκτες θέλουν να βγουν στο προσκήνιο.

Ο στόχος; Πολύ δικαιολογημένος. Κάπως πρέπει να κλειδώσουν την παρουσία τους στους ημιτελικούς του Γαλατσίου.

Survivor 21/6: Λίγο πριν το αγώνισμα για τη 2η ατομική ασυλία, η Μαίη λοιπόν άρχισε να μανουριάζει, επειδή της ζητήθηκε να κουνηθεί και να μετακινηθεί μερικά εκατοστά μακριά από το σημείο που κοιμόταν.

Και εκεί, ξεκίνησε μια γκρίνια εφάμιλλη της οποίας ήταν μόνο εκείνες της Βρισηίδας.

Τι έγινε όμως στην πραγματικότητα όμως και αρπάχτηκε η πρωταθλήτρια κωπηλασίας;

Διαβάστε ΕΔΩ.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor 21/6: Κρεβατομουρμούρα από Μαίη, δικαστήριο από Μαρτίκα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα