ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κλάτενμπεργκ: Τα σενάρια για την Αίγυπτο και τα δεδομένα για την Ελλάδα

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ίσως αναλάβει πόστο στην Αίγυπτο, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι «τελειώνει» από την Ελλάδα!
Κλάτενμπεργκ: Τα σενάρια για την Αίγυπτο και τα δεδομένα για την Ελλάδα

Σενάρια αποχώρησης του Μαρκ Κλάτενμπεργκ από την ΚΕΔ και την Ελλάδα, με αφορμή μια ανακοίνωση της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας της Αιγύπτου! Τι ισχύει και τι όχι!

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου ανακοίνωσε ότι ενέκρινε την πρόσληψή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ως πρόεδρο της Επιτροπής Ανάπτυξης Διαιτησίας!

Στην Ελλάδα το πήγαν ένα βήμα παραπέρα, «τελειώνοντας» τον Άγγλο από την ΚΕΔ! Τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας της Αιγύπτου, ο Κλάτενμπεργκ πρόκειται να αναλάβει (αν αναλάβει) το κομμάτι της Ανάπτυξης της Διαιτησίας. Την εκπαίδευση εν ολίγοις και όχι αρχιδιαιτητής, πόστο που έχει στην Ελλάδα.

Αυτό δεν του απαγορεύει να είναι αρχιδιαιτητής στη χώρα μας. Δεν θα είναι ούτε ο πρώτος, ούτε ο τελευταίος που θα εργάζεται παράλληλα σε δύο διαφορετικές ομοσπονδίες.

Το αν θα φύγει από την Ελλάδα, δεν έχει να κάνει σε καμία περίπτωση με την Αίγυπτο. Ο Κλάτενμπεργκ όντως βρίσκεται σε συζητήσεις, χωρίς να επιβεβαίωνεται μέχρι στιγμής κάτι από το περιβάλλον του.

Είναι γνωστό και δεδομένο ότι ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος θέλει να τον «τελειώσει». Αλλά ο τελευταίος λόγος δεν ανήκει στην ΕΠΟ, αλλά στην FIFA και στην UEFA. Από τους BIG4 μόνο η ΑΕΚ είναι κόντρα στην ανανέωση του συμβολαίου του. Η UEFA θέλει να είναι κοινής αποδοχής, αλλά την τελική απόφαση θα την πάρει η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία.

Γνωστό επίσης μετά από αποκάλυψη του Sportime, ότι η ΕΠΟ θέλει να τον ωθήσει στην έξοδο και μέσω της χαμηλής οικονομικής πρότασης που θα του κάνει, για να την αρνηθεί ο Άγγλος, πλάνο για το οποίο επίσης είναι ενήμερες οι δύο συνομοσπονδίες.

O Kλάτενμπεργκ έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν. Αγωνιστικά τεστ, σεμινάρια, ενώ έτοιμοι είναι και οι νέοι πίνακες, οι οποίοι θα γίνουν γνωστοί στις αρχές του Ιουλίου.

Το τελευταίο διάστημα γίνονται οι τελευταίες κινήσεις  στην… σκακιέρα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Κλάτενμπεργκ θα φύγει μόνο αν το θελήσει και το αποφασίσει ο ίδιος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κλάτενμπεργκ: Τα σενάρια για την Αίγυπτο και τα δεδομένα για την Ελλάδα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!