ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η ελκυστική περίπτωση του Αντριάν

Ο Αντριάν Λόπεθ έχει τα χαρακτηριστικά του κυνηγού που αναζητά ο Ολυμπιακός και ο Πέδρο Μαρτίνς θα κληθεί να πάρει την απόφαση.
Η ελκυστική περίπτωση του Αντριάν

Η έντυπη έκδοση του Sportime, στο φύλλο της Τρίτης (22/5), αποκάλυψε πως ο Αντριάν Λόπεθ προτάθηκε στον Ολυμπιακό και είναι μία περίπτωση που δεν περνάει απαρατήρητη.

Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε τη σεζόν ως δανεικός στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια από την Πόρτο, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2019. Δύσκολα, όμως, θα βρει χώρο και ρόλο στην Πρωταθλήτρια Πορτογαλίας, ενώ δεν πρόκειται να ακολουθήσει την «Ντέπορ» στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας παρά το συναισθηματικό δέσιμο που έχει μαζί της, καθώς έχει αγωνιστεί για έξι σεζόν στο «Ριαθόρ».

Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι αυτός που θα αποφασίσει αν ο Ολυμπιακός κάνει επίσημη κίνηση για την απόκτησή του, αλλά έχει τα χαρακτηριστικά του επιθετικού που θέλει ο Πορτογάλος προπονητής στην ομάδα. Είναι κινητικός, στο αγωνιστικό στυλ του Καρίμ Ανσαριφάρντ, ενώ διαθέτει μεγάλη εμπειρία από τα ισπανικά γήπεδα.

Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό, κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, και ο Ολυμπιακός προτίθεται να φτάσει σε αυτό το ποσό, σε τρία-τέσσερα συμβόλαια για τη νέα σεζόν.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Η ελκυστική περίπτωση του Αντριάν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Παναγιώτης Γκαραγκάνης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.