ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Με τον ερχομό του πέφτει και η τιμή στη βενζίνη!

Το Fuel Pass αναμένεται να επιστρέψει ενισχυμένο, ενώ και η τιμή της βενζίνης θα πάρει μία πτωτική πορεία.
Fuel Pass 2: Με τον ερχομό του πέφτει και η τιμή στη βενζίνη!

Για το Fuel Pass 2 και τις αυξήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα στη βενζίνη, μίλησε ο Πρόεδρος Πρατηριούχων – Εμπόρων Καυσίμων Αττικής, Νίκος Παπαγεωργίου.

Συγκεκριμένα, βρέθηκε στην εκπομπή του OPEN «Τώρα ό,τι συμβαίνει», αναφέροντας ότι την επόμενη εβδομάδα η τιμή στην αμόλυβδη θα πέσει ακόμα και κάτω από τα 2,20 ευρώ..

Ακόμα πρόσθεσε ότι τα πρατήρια καυσίμων έχουν τη μεγαλύτερη πτώση τζίρου εδώ και 8 χρόνια με τα καύσιμα που προμηθεύονται να μην καταναλώνονται.

Έτσι το πρόβλημα είναι πολύ μεγάλο τόσο για τους οδηγούς αλλά και για τους επιχειρηματίες, ενώ αναμένεται να έχουμε και άλλη πτώση στο κοντινό μέλλον.

Τόνισε λοιπόν, ότι όταν έρθει το Fuel Pass 2, η πραγματική τιμή θα φτάσει κάτω από τα 2 ευρώ, κάτι που σίγουρα θα δώσει… ανάσα και στις δύο πλευρές.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πλατφόρμα για το Fuel Pass 2 θα ανοίξει τα τέλη Ιουλίου, προκειμένου να κάνουν οι δικαιούχοι τις αιτήσεις τους.

Ενώ μπορείτε να ενημερωθείτε τόσα για τα ποσά που θα πάρετε αλλά και τη διαδικασία για την ψηφιακή κάρτα, με το επίδομα να παρουσιάζει αύξηση.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Με τον ερχομό του πέφτει και η τιμή στη βενζίνη!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.