ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Ο Σίμε Βρσάλικο δείχνει ένας Ομάρ σε βελτιωμένη έκδοση!

Το πρώτο φιλικό έδωσε ο Σίμε Βρσάλικο με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά από την προπόνηση είχε δείξει πως βγάζει ποιότητα.
Ολυμπιακός: Ο Σίμε Βρσάλικο δείχνει ένας Ομάρ σε βελτιωμένη έκδοση!

Ο Ολυμπιακός είδε τον Σίμε Βρσάλικο να αγωνίζεται για πρώτη φορά με την Αλκμάαρ. Ο Κροάτης είναι αληθινός μαχητής που δεν τα παρατά ποτέ.

Από την προπόνηση είχε δείξει τον επαγγελματισμό του Ομάρ, σε μια ακόμα πιο βελτιωμένη εκδοχή. Μια τρύπα δείχνει να κλείνει.

Σίγουρα ο πρώην παίκτης του Ντιέγκο Σιμεόνε που ήρθε από την Ατλέτικο Μαδρίτης, ήταν σίγουρα το πρώτο  (μέχρι το επόμενο) μεταγραφικό απωθημένο της φαμίλιας Μαρινάκη που εκπληρώθηκε.

Ο κύριος που έπαιρνε 2,5 «χαρτιά» ΚΑΘΑΡΑ στην Ατλέτικο ανήκει στον Ολυμπιακό. Λίγο το λίαρ τζετ και η γαλαντομία του boss, λίγο το feeling της συζύγου για αλλαγή χώρας, λίγο οι αφοί Λέμιτς ολοκλήρωσαν ένα deal επιπέδου Champions League.

Πάμε στην καθημερινότητα. Ρέντη. Δεν έχει προλάβει να συμπληρώσει εβδομάδα προπονήσεων ο 30χρονος Κροάτης δεξιός μπακ και ήδη αυτόπτες μάρτυρες κάνουν λόγο για μία βελτιωμένη version του Ομάρ Ελαμπντελαουί.

Χτυπήματα επαφές, σέντρες και coaching σχηματίζουν ένα report ενός πολύ establishedποδοσφαιριστή.

Σε μία θέση που την τελευταία διετία ο Ολυμπιακός έχει ξοδέψει πάνω από 5 μύρια, επιτέλους, βρίσκει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΗΤΑ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Ο Σίμε Βρσάλικο δείχνει ένας Ομάρ σε βελτιωμένη έκδοση!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…