MEDIA

Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Έτσι τα έφτιαξε με τον Χρήστο Δάντη

Αποκαλυπτική ήταν η Ασημίνα Χατζηανδρέου του Survivor για τη σχέση της με τον Χρήστο Δάντη.
Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Έτσι τα έφτιαξε με τον Χρήστο Δάντη

Γνωστή και ως «βουνό» του φετινού Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου υπήρξε μία από τις καλύτερες αγωνιστικά παίκτριες του ριάλιτι του ΣΚΑΪ φτάνοντας μία ανάσα από την τελική δυάδα καθώς τερμάτισε τρίτη πίσω από Άρη Σοϊλέδη και τον νικητή Στάθη Σχίζα.

Η Ασημίνα υπήρξε μία από τις πιο έντονες παρουσίες του φετινού Survivor έχοντας μεγάλη επιτυχία και κερδίζοντας ένα μεγάλο ποσό για την παρουσία της σε αυτό. Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της τόσο για τη συμμετοχή της στο παιχνίδι όσο και για την ζωή της έξω από αυτό.

Συγκεκριμένα η Ασημίνα και ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης είναι εδώ και αρκετό καιρό σε σχέση και τα σχόλια για την μεγάλη διαφορά στην ηλικία τους είναι πολλά όλο αυτό το διάστημα.

Ωστόσο, όπως ανέφερε η ίδια σήμερα στη συνέντευξή της στο Love it και την Ιωάννα Μαλέσκου, δεν την απασχολούν καθόλου τα σχόλια που γίνονται για την σχέση της μαζί του.

Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η γνωριμία σε συναυλία

Ο έρωτάς τους ήρθε πολύ αυθόρμητα και οργανικά σύμφωνα με όσα ανέφερε με τη γνωριμία τους να γίνεται με έναν πολύ απλό τρόπο.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε πως καθώς βρισκόταν στην Κρήτη για προετοιμασία με τον στίβο παρεβρέθηκε σε ένα Live του Χρήστου Δάντη.

Από εκείνο το live δημοσίευσε ένα βίντεο με την ερμηνεία του τραγουδιστή από το τραγούδι «Θυμός» της Πάολας αφιερωμένο στον… πρώην της με τον οποίο είχε πρόσφατα χωρίσει.

Αφότου έκανε την ανάρτηση με τον Χρήστο Δάντη να έχει το κατάλληλο ταγκ, ο τραγουδιστής της απάντησε στο instagram και οι δυο τους έπιασαν την κουβέντα.

Την επόμενη μέρα βρέθηκε στο κέντρο του Ηρακλείου για καφέ και καθώς καθόταν είδα μήνυμα στο κινητό της «βγες έξω».

Σοκαρισμένη βρέθηκε με τον Δάντη παρότι όπως λέει περιπαικτικά «έμοιαζε χάλια εκείνη τη στιγμή» και η συνέχεια έγινε ιστορία.

Survivor spoiler 12/7: Όλα τα λεφτά η συμφωνία με τον Ντάνο για το All-Star!

Survivor – Χρήστος Δάντης: Επίθεση στον Σπύρο Μαρτίκα – «Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα»!

Ακούστε την αφήγηση από την ίδια την Ασημίνα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Survivor – Ασημίνα Χατζηανδρέου: Έτσι τα έφτιαξε με τον Χρήστο Δάντη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα