ΚΟΣΜΟΣ

Αγγλία: Τρόμος σε σχολείο – Γονείς εξουδετέρωσαν άνδρα με μπαλτά!

Οι σοκαρισμένοι γονείς έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν έξω από το Δημοτικό Σχολείο St. George's στο Τάιλντσλι του Γουίγκαν στην Αγγλία
Αγγλία: Τρόμος σε σχολείο – Γονείς εξουδετέρωσαν άνδρα με μπαλτά!

Αγγλία: Σκηνικό τρόμου στο Γουίγκαν και συγκεκριμένα στο Δημοτικό Σχολείο St. George’s στο Τάιλντσλι, όταν εθεάθη άνδρας με μπαλτά.

Ιδού τι αναφέρει η «Mirror»:

«Δραματικές φωτογραφίες δείχνουν τη στιγμή που ηρωικοί γονείς έριξαν στο πάτωμα έναν ύποπτο άνδρα, αφού τον είδαν να κρατάει μπαλτά κοντά σε ένα δημοτικό σχολείο.

Οι σοκαρισμένοι γονείς έπεσαν πάνω του και τον ακινητοποίησαν έξω από το Δημοτικό Σχολείο St. George’s στο Τάιλντσλι του Γουίγκαν, νωρίτερα σήμερα.

Ο επιβλητικός άνδρας φέρεται να απειλούσε κόσμο σε κοντινούς δρόμους όλη την ημέρα, προτού περπατήσει προς την κατεύθυνση του σχολείου και βρεθεί στο έδαφος, λένε αυτόπτες μάρτυρες.

Τι είπαν οι αυτόπτες μάρτυρες του σοκαριστικού περιστατικού στην Αγγλία

Το σχολείο τέθηκε υπό αποκλεισμό, ενώ η αστυνομία κατέκλυσε το σημείο στις 3.10 μ.μ., με τα παιδιά να κρατούνται μέσα στις τάξεις τους και οι γονείς να παραμένουν σε αίθουσα του σχολείου για περίπου μία ώρα.

Ένας γενναίος άνδρας που παρενέβη κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσης με τον ένοπλο ύποπτο είπε στους: «Τον είδα να περπατά προς το σχολείο με έναν μπαλτά. Έκανε φραστικές απειλές, κάποιοι τον περικύκλωσαν, τότε ήταν που τον στρίμωξαν και κάποιος τον έριξε στο έδαφος».

Ένας άλλος γονέας, ο οποίος ήταν ο πρώτος που κάλεσε την αστυνομία, πρόσθεσε: «Οι δάσκαλοι έδρασαν πολύ γρήγορα και πήραν τους πάντες στην αίθουσα του σχολείου, τρεις άνδρες προσπαθούσαν να τον ηρεμήσουν, αλλά ήταν πολύ-πολύ ταραγμένος. Μετά πήγε πιο μέσα, όπου ήταν επτά άντρες που παρακολουθούσαν τι έκανε και τότε ένας από αυτούς τον έριξε στο πάτωμα».

 

Ειδήσεις σήμερα

Φρίκη: Μεθυσμένη μάνα έπνιξε το μωρό της – Είχε χάσει κι άλλο παιδί υπό μυστηριώδεις συνθήκες

Ονιεκούρου: Η γκολάρα που έβαλε με την Ντεμίρσπορ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγλία: Τρόμος σε σχολείο – Γονείς εξουδετέρωσαν άνδρα με μπαλτά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.