MEDIA

Τηλεθέαση: Μάχη στην ενημέρωση για τη φωτιά στην Πεντέλη

Αναλυτικά η μάχη για την τηλεθέαση της Τρίτης 19 Ιουλίου 2022.
Τηλεθέαση: Μάχη στην ενημέρωση για τη φωτιά στην Πεντέλη

Ακόμη μια συναρπαστική μάχη  για την τηλεθέαση έδωσαν τα κανάλια και χθες, Τρίτη 19 Ιουλίου, με τη φωτιά στην Πεντέλη να μονοπωλεί όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον.

Η Αττική καίγεται για ακόμη μια χρονιά και τα κανάλια ρίχτηκαν στη μάχη της ενημέρωσης προκειμένου να καλύψουν κάθε νέα εξέλιξη από το πύρινο μέτωπο.

Αυτός που κατάφερε όμως να κερδίσει την κορυφή στη ζώνη των δελτίων ειδήσεων, ήταν ο ΣΚΑΪ, με το κανάλι του Φαλήρου να συγκεντρώνει 12,3% και 15,1% σε δυναμικό κοινό και γενικό σύνολο αντίστοιχα.

Όσον αφορά τη δεύτερη θέση, εκεί βρέθηκε του κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, που κατάφερε να τερματίσει με ποσοστό 11,7% και 14,3% στις δύο κατηγορίες.

Αναλυτικά η τηλεθέαση για την Τρίτη 19 Ιουλίου ανά ζώνη:

EARLY MORNING

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ – 20,9%

ΣΗΜΕΡΑ – 20,6%

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ – 8,5%

ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΩΡΑ MEGA – 11,2%

ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΙ… – 8,2%

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

ALPHA ΤΩΡΑ – 10,5%

ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ – 16,4%

ΟNLINE – 8,8%

ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ – 8%

ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΣΚΑΪ – 15,1%

ALPHA ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – 14,3%

ANT1 NEWS – 11,5%

MEGA ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – 7,4%

OPEN NEWS – 7,3%

STAR NEWS – 9,7%

ΕΡΤ1 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ – 3,9%

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τηλεθέαση: Μάχη στην ενημέρωση για τη φωτιά στην Πεντέλη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα