ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Βίοι αντίθετοι για Ευαγγέλου-Λουντ

Διαφορετική πορεία για τον καθένα, προσεχώς, στον Παναθηναϊκό.
Βίοι αντίθετοι για Ευαγγέλου-Λουντ

Μετά το ζήτημα της ανανέωσης του Χρήστου Δώνη που «κλείδωσε» οριστικά, πλέον, στον Παναθηναϊκό στρέφονται σ’ άλλες ανάλογες περιπτώσεις. Και οι δύο βασικές προτεραιότητες, είναι αυτές των Στέφανου Ευαγγέλου και Ρόμπιν Λουντ.

Αναφορικά με το νεαρό κεντρικό αμυντικό τα πράγματα εξελίσσονται καλά. Ο Ευαγγέλου φέρεται να έχει πάρει εγγυήσεις για αναβαθμισμένο ρόλο τη νέα σεζόν και πια, η συμφωνία των δύο πλευρών γι’ ανανέωση της συνεργασίας τους, μοιάζει να βρίσκεται κοντά.

Αντίθετα, πιο σκούρα είναι τα πράγματα στην περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος έχει απαιτήσεις που προσεγγίζουν ή ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ, επίπεδα δηλαδή που δεν μπορεί ν’ αγγίξει τωρινός ο Παναθηναϊκός. Όσο, δηλαδή, παραμένει στο τιμόνι του ο Γιάννης Αλαφούζος. Επίσης, ενώ στον Λουντ αρέσει η ζωή στην Ελλάδα, είναι απογοητευμένος από την κατάσταση στο εγχώριο ποδόσφαιρο. Και γι’ αυτό, γεννάται μέσα του η θέληση ν’ αποχωρήσει.

Ο Νίκος Νταμπίζας, πάντως, θα έχει ένα ραντεβού με τον Σκανδιναβό και θα προσπαθήσει να τον πείσει να παραμείνει. Αν και οι πιθανότητες, αυτή τη στιγμή, συγκλίνουν συντριπτικά υπέρ της αποχώρησής του. Προτάσεις, άλλωστε, θα βρει. Και μάλιστα, αρκούντως ικανοποιητικές.

Αρχίζει τον κυρίως νομικό έλεγχο η Deloitte στον Παναθηναϊκό!

Υπέγραψε στον Παναθηναϊκό ο X. Δώνης!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βίοι αντίθετοι για Ευαγγέλου-Λουντ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Δημόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.