ΚΟΣΜΟΣ

Toυρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια πήγε διακοπές μετά τον θάνατο του άντρα της

Αυτή είναι η πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια που πήγε διακοπές λίγο μετά τον θάνατο του άντρα της 
Toυρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια πήγε διακοπές μετά τον θάνατο του άντρα της

Toυρκία: Διακοπές έφυγε η διάσημη παρουσιάστρια Ece Erken, η οποία έχασε τον σύζυγό της Şafak Mahmutyazıcıoğlu μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Ο δικηγόρος Şafak Mahmutyazıcıoğlu που εργαζόταν στο παρελθόν στην Μπεσίκτας, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα σε ένοπλη επίθεση σε εστιατόριο στο Bakırköy.

Η σύζυγός του, η οποία είναι διάσημη παρουσιάστρια της χώρας, έκανε έκκληση να μην προβάλλονται αυτά τα πλάνα από τα κανάλια, γιατί είναι σκληρό για την οικογένειά της.

Η Ece Erken, πέρασε επίσης δύσκολα λόγω του θανάτου του συζύγου της και μάλιστα δέχθηκε σκληρή κριτική από τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας επειδή αποφάσισε να πάει διακοπές.

Toυρκία: Πήγε διακοπές μετά τον θάνατο του άντρα της

Η Ece Erken μοιράστηκε τις πόζες της από την πισίνα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση των ακολούθων της, που έκαναν λόγο για «κροκοδείλια δάκρυά».

Η δολοφονία του πρώην μάνατζερ και δικηγόρου της Μπεσικτάς απασχολεί ακόμη και σήμερα την Τουρκία καθώς ο τρόπος με τον οποίο τον εκτέλεσαν οι δύο δράστες της επίθεσης προκάλεσε σοκ.

Δείτε την πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια:

Toυρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια πήγε διακοπές μετά τον θάνατο του άντρα της

Toυρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα τραγουδίστρια πήγε διακοπές μετά τον θάνατο του άντρα της

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Toυρκία: Πανέμορφη Τουρκάλα παρουσιάστρια πήγε διακοπές μετά τον θάνατο του άντρα της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.