ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Για το «διπλό» στο «Βικελίδης» – Τα πλάνα του Μπούργος – Γιατί έμεινε εκτός ο Ματέο!

Φιλοξενούμενος στην έδρα του ο Άρης για να σφραγίσει και τυπικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.
Άρης: Για το «διπλό» στο «Βικελίδης» – Τα πλάνα του Μπούργος – Γιατί έμεινε εκτός ο Ματέο!

Άρης: Το 5-1 του πρώτου αγώνα δεν αφήνει περιθώρια για… σασπένς στον επαναληπτικό με την Γκόμελ στο άδειο Χαριλάου.

Να καθαρίσει τη «μπουγάδα» και να πάει παρακάτω, θέλει ο Άρης στην αποψινή (21.00, Novasports prime) ρεβάνς με την Γκόμελ. Το… πάρτι στο πρώτο παιχνίδι, δεν αφήνει περιθώρια στους Λευκορώσους, με τον επαναληπτικό να είναι τυπική διαδικασία.

Οι Θεσσαλονικείς σκέφτονται ήδη την Μακάμπι Τελ Αβίβ του Βλάνταν Ιβιτς, με τον Χερμάν Μπούργος να σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Όπως έγραψε το Sportime, o Μαντσίνι που ήταν στον πάγκο στο πρώτο παιχνίδι για συγκεκριμένο λόγο, προβάρει φανέλα βασικού. Πολύ πιθανό το 4-4-2 από τον Αργεντίνο τεχνικό με τους Εμπακατά, Ντιόπ και Μαζικού να διεκδικούν επίσης θέση στο αρχικό σχήμα.

Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ντουκουρέ, Πάλμα, Καμάτσο και Γκρέι, πρέπει να θεωρούνται οι σίγουροι στην αρχική 11άδα.

Από την αποστολή απουσιάζει και πάλι ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντίνος εξτρέμ έχασε το πρώτο παιχνίδι λόγω τιμωρίας, ενώ το σημερινό το χάνει λόγω covid!

Eκτός αποστολής έμεινε και ο Ζερβινιό. Ο Ιβοριανός μέσος δεν είναι ακόμα έτοιμος, χωρίς να είναι ξεκάθαρο οτι θα προλάβει το πρώτο ματς στο Ισραήλ με την Μακάμπι. Εκτός και ο Μανού Γκαρσία. H πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου θα δηλωθεί κανονικά για το παιχνίδι με τους Ισραηλινούς στον επόμενο γύρο του Europa Conference League.

Η αποστολή του Άρη αποτελείται από τους εξής: Κουέστα, Σιαμπάνης, Καρακασίδης, Ιτούρμπε, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Ντιόπ, Οντουμπάγιο, Λουίς Πάλμα, Πίρσμαν, Μαζικού, Εμπακατά, Μαρμαρίδης, Σγούρος, Χατζηιωάννου, Τανούλης, Παναγίδης.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Για το «διπλό» στο «Βικελίδης» – Τα πλάνα του Μπούργος – Γιατί έμεινε εκτός ο Ματέο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!