SUPER LEAGUE 2

Φιλικό ανθρωπιάς για την 12χρονη Κωνσταντίνα (Pics)

Περισσότεροι από 2.000 κόσμου στο γήπεδο των Τρικάλων αποθέωσαν τον ΑΟΤ και την ομάδα φίλων του Σωτήρη Κυργιάκου
Φιλικό ανθρωπιάς για την 12χρονη Κωνσταντίνα (Pics)

Με δυναμικό τρόπο ο κόσμος των Τρικάλων ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα για την οικονομική ενίσχυση της μικρής Κωνσταντίνας. Πάνω από 2.000 άτομα ένωσαν το χειροκρότημα τους για χάρη της 12χρονης και με φόντο τον αγωνιστικό χώρο αποθέωσαν τον ΑΟ Τρίκαλα και την ομάδα φίλων του Σωτήρη Κυργιάκου που ένωσαν τις δυνάμεις τους παίζοντας ποδόσφαιρο.

Και τα αστέρια ήταν πολλά και με τρικαλινό χρώμα. Ο Σωτήρης Κυργιάκος, ο Κώστας Φορτούνης, ο Άγγελος Μπασινάς, ο Αντώνης Νικοπολίδης, ο Νίκος Λυμπερόπουλος αλλά και οι δικοί μας Βαγγέλης Τσιούκας και Χρήστος Πράπας ήταν εκεί για να προσφέρουν στους φιλάθλους όμορφο θέαμα.

Φυσικά το σκορ σε τέτοια ματς περνά σε 2η μοίρα καθώς ο σκοπός ήταν ιερός. Για την ιστορία το ματς έληξε με 2-1 υπερ του ΑΟΤ (Γιαννιτσάνης 2, Γιαννακόπουλος).

ΑΟ Τρίκαλα: Γιδόπουλος, Βέρτζος, Αλεξίου, Ν’Λουντούλου, Τουγλής, Μανώλης, Τσιάρας, Μάκος, Γιαννιτσάνης, Τόμιτς, Σιαλμάς.

Επίλεκτοι: Ναικοπολίδης, Κυργιάκος, Βόκολος, Μπενετάτος, Πούλιος, Μπασινάς, Καφές, Γιαννακόπουλος, Φορτούνης, Βιερίνια, Λυμπερόπουλος ενώ έπαιξαν και οι Κατεργιανάκης, Βάλλας, Αποστολάκης, Αμανατίδης, Πράπας, Μπαλντούνας, Τσιούκας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Φιλικό ανθρωπιάς για την 12χρονη Κωνσταντίνα (Pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.