ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αγγλία – Έπος: Έκανε τατουάζ το όνομα του αγαπημένου του παίκτη και αυτός έφυγε από την ομάδα!

Την πάτησε για τα καλά ένας οπαδός στην Αγγλία που δεν υπολόγισε τίποτα και έκανε τατουάζ το όνομα του αγαπημένου του παίκτη στην ομάδα.
Αγγλία – Έπος: Έκανε τατουάζ το όνομα του αγαπημένου του παίκτη και αυτός έφυγε από την ομάδα!

Χαμός έγινε στην Αγγλία με ένα οπαδό της Stockport County που αγωνίζεται στη League Two και σίγουρα έχει πολλούς και φανατικούς οπαδούς.

Ένας από αυτούς μάλιστα, είχε έναν περίεργο τρόπο να εκφράσει την αγάπη του για έναν παίκτη της ομάδας του.

Έτσι πήγε και έκανε τατουάζ το όνομα του στο πόδι του για το οποίο μάλιστα όπως αποκάλυψε πλήρωσε και 60 λίρες.

Το όνομα του παίκτη ήταν Σαμ Μίνιχαν και ο ίδιος έγραψε: «Σούπερ Σάμι Μίνιχαν», δείχνοντας έτσι ότι είναι ο αγαπημένος του παίκτης.

Τα πράγματα όμως είχαν χαρούμενο τέλος, αφού ο παίκτης τρεις μέρες αργότερα πήρε μεταγραφή για την Halifax Town.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο οπαδός ήταν και το πρώτο του τατουάζ γενικά και ανυπομονούσε πολύ να το κάνει, βέβαια σίγουρα του βγήκε ξινό.

Σίγουρα έχουμε δει και στο παρελθόν παρόμοια τατουάζ ειδικά στην Αγγλία, που είτε προβλέπουν την κατάκτηση ενός τροπαίου ή τη μεταγραφή ενός παίκτη.

Και αυτό που μας έχουν διδάξει είναι ότι σχεδόν ποτέ μία τέτοια κίνηση και απόφαση δεν πηγαίνει σύμφωνα με το σχέδιο.

Απίστευτη γκάφα από οπαδό στην Αγγλία

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αγγλία – Έπος: Έκανε τατουάζ το όνομα του αγαπημένου του παίκτη και αυτός έφυγε από την ομάδα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.