ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Fuel Pass 2: Η σειρά των ΑΦΜ – Τα ποσά – Οι δικαιούχοι!

Έρχεται το Fuel Pass 2, με την πλατφόρμα να είναι έτοιμη να δεχτεί τις αιτήσεις από τους δικαιούχους.
Fuel Pass 2: Η σειρά των ΑΦΜ – Τα ποσά – Οι δικαιούχοι!

Από τη Δευτέρα 1 Αυγούστου θα μπορούν οι δικαιούχοι να κάνουν την αίτηση τους για το Fuel Pass 2, προκειμένου να λάβουν το επίδομα για τη βενζίνη.

Συγκεκριμένα, η πλατφόρμα αναμένεται να ανοίξει με την αρχή του νέου μήνα και τα ποσά που θα δοθούν, θα καλύπτουν τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο.

Η αίτηση όπως γνωρίζαμε ήδη θα γίνεται μέσα από το gov.gr και την ειδική πλατφόρμα που έχει δημιουργηθεί από το πρώτο Fuel Pass, ενώ τα χρήματα θα φανούν μέσα σε τρεις εργάσιμες μέρες.

Φυσικά οι αιτήσεις δεν θα μπορούν να γίνουν εξ΄ αρχή από όλους, αφού θα ανοίγει προοδευτικά για το κοινό ανάλογα με το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ τους.

Fuel Pass 2: Ποια είναι τα ποσά και πώς θα δοθούν;

Σε άυλη κάρτα

  • 100 ευρώ για τα ΙΧ στα νησιά
  • 70 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες στα νησιά
  • 60 ευρώ για τις μοτοσικλέτες στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • 80 ευρώ για τα ΙΧ στην υπόλοιπη Ελλάδα

Αν υπάρξει επιλογή για πίστωση σε τραπεζικό λογαριασμό:

  • 85 ευρώ για τα ΙΧ στα νησιά
  • 55 ευρώ για τις μοτοσυκλέτες στα νησιά
  • 45 ευρώ για τις μοτοσικλέτες στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • 65 ευρώ για τα ΙΧ στην υπόλοιπη Ελλάδα

Fuel Pass 2: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι!

Όσον αφορά τους δικαιούχους, υπάρχουν νέα εισοδηματικά κριτήρια όπως άλλωστε είχε γίνει γνωστό. Στο πρώτο επίδομα το ετήσιο εισόδημα έπρεπε να φτάνει τα 30 χιλιάδες ευρώ, ενώ πλέον αυτό πηγαίνει στα 45 χιλιάδες ευρώ.

Σίγουρα η κίνηση αυτή αποτελεί μία βοήθεια για τους πολίτες, ωστόσο δεν φτάνει για να καλύψει με τίποτα όλες τις αυξήσεις που έχουν γίνει, τόσο στα καύσιμα αλλά και σε όλα τα άλλα προϊόντα.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Κυβέρνηση πρέπει να πάρει μέτρα και να βοηθήσει τους καταναλωτές που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση και να μη δίνει… ψίχουλα προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Fuel Pass 2: Η σειρά των ΑΦΜ – Τα ποσά – Οι δικαιούχοι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.