ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Το κάζο από την Λέφσκι φέρνει σκούπα Λουτσέσκου – Ποιοι φεύγουν

Ο σχεδιασμός είναι πρώτα να φύγουν αυτοί που δεν υπολογίζονται και μετά να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που πονάει.
ΠΑΟΚ: Το κάζο από την Λέφσκι φέρνει σκούπα Λουτσέσκου – Ποιοι φεύγουν

Το κάζο από την Λέφσκι φέρνει σκούπα Λουτσέσκου και black list.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει στην Ευρώπη φέτος, μια εξέλιξη ΣΟΚ για τον οργανισμό ο οποίος όμως στηρίζει το οικοδόμημα Λουτσέσκου – Μπότο και ετοιμάζεται για την επόμενη μέρα.

Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Μπότο θα συνεχίσουν να ηγούνται της νέας προσπάθειας του ΠΑΟΚ με τις επόμενες αποχωρήσεις παικτών να έχουν ήδη αποφασιστεί.

Μάλιστα, το κεφάλαιο αποχωρήσεις έχει μπει σε πρώτη γραμμή αφού ο σχεδιασμός είναι πρώτα να φύγουν αυτοί που δεν υπολογίζονται και μετά να ενισχυθεί η ομάδα στις θέσεις που πονάει.

Το κάζο από την Λέφσκι φέρνει σκούπα Λουτσέσκου

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει αρχικά Ζαμπά, Τέιλορ και Μουργκ, οι οποίοι φαίνεται πως θα είναι πρώτοι που θα δουν την πόρτα της εξόδου ενώ είναι βέβαιο πως θα ακολουθήσουν και άλλοι.

Ο Λουτσέσκου πλέον, σε συνεργασία με τον Ζοσέ Μπότο, θα αποκτήσει περισσότερο ενεργό ρόλο σε αποχωρήσεις αλλά και μεταγραφές, για τις οποίες μένει να δούμε τις διαθέσεις Σαββίδη, αναφορικά με το κόστος των νέων παικτών.

Να θυμίσουμε, πως όπως έγραφε το Sportime, o Ζοσέ Μπότο έκανε σκέψεις παραίτησης, αλλά στηρίχθηκε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός διευθυντής και ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχουν μία διαφωνία ως προς τον βασικό φορ. Ο Μπότο θέλει Μπράντον Τόμας, ο Λουτσέσκου προτιμά Κούτσια…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Το κάζο από την Λέφσκι φέρνει σκούπα Λουτσέσκου – Ποιοι φεύγουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.