ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Η Μακάμπι, η Νις, το 4-2-3-1 και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που μπορεί να αλλάξει!

Τι αλλάζει ο Μπούργος ενόψει Μακάμπι, τι αλλάζει ο Άρης στον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει (και) Νις.
Άρης: Η Μακάμπι, η Νις, το 4-2-3-1 και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που μπορεί να αλλάξει!

Στο Ισραήλ βρίσκεται ο Άρης, από το μεσημέρι της Τετάρτης. Ζέστη, υγρασία, κυκλοφοριακό χάος, αλλά και άψογη φιλοξενία συνάντησαν οι «κιτρινόμαυροι» που ταξίδεψαν στο Τελ Αβίβ με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Καρυπίδης και Μπούργος τα είπαν στο αεροδρόμιο, πριν την επιβίβαση της ομάδας στο αεροπλάνο. Μια πρώτη κουβέντα για το τι σκέφτεται ο Αργεντινός τεχνικός ενόψει του αγώνα της Πέμπτης για το Europa Conference League, κουβέντα που έφτασε και στα μεταγραφικά της ομάδας, αφού ακόμα υπάρχουν κενά στο «κιτρινόμαυρο» παζλ.

Οσον αφορά στην αυριανή (4/8 – 20.00, Νοvasports Prime) αναμέτρηση, η τελευταια προπόνηση θα γίνει στο Ισραήλ, ωστόσο ο Μπούργος έχει κατασταλάξει στο πλάνο του.

Αρχικά, το 4-4-2 μένει στην άκρη και το 4-2-3-1 επανέρχεται. Τα ερωτηματικά στην 11άδα ελάχιστα. Κουέστα, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Πίρσμαν, Οντουμπάγιο, Νταμπό, Ντουκουρέ, Γκρέι και Ιτούρμπε είναι οι 9 σίγουροι. Τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν οι Μαντσίνι, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα και Καμάτσο. Με τους δύο Αργεντίνους να έχουν προβάδισμα. Ο πρώτος ως εξτρέμ και ο δεύτερος ως 10άρι, θέση την οποία θα αλλάζει με τον Ιτούρμπε.

Άρης: Ισως αλλάξει (και) ο μεταγραφικός σχεδιασμός!

Άτυχος για ακόμα μια φορά ο Άρης, αφού η κληρωτίδα, εφόσον περάσει την Μακάμπι τον στέλνει στη Νις. Το μεγαλύτερο όνομα στο γκρουπ των ομάδων που είχε να αντιμετωπίσει ο Άρης στα play off της διοργάνωσης.

Δεν αποκλείεται το όνομα του αντιπάλου να επηρεάσει και τον μεταγραφικο σχεδιασμό. Η Νις, ομάδα των 220 εκ. ευρώ, είναι το φαβορί στο ζευγάρι και Καρυπίδης και Μπούργος αποφάσισαν οι κινήσεις που θα γίνουν, να αφορούν έτοιμους ποδοσφαιριστές που αν είναι δυνατόν να μπορέσουν να προσφέρουν άμεσα. Εννοείται όχι ως βασικοί, αλλά αν χρειαστεί να βοηθήσουν. Αυτό έχει να κάνει τόσο με τον κεντρικο αμυντικο, όσο και με τον δεύτερο φορ.

Από κει και πέρα, δεν αποκλείεται, αν και αρχικά το πλάνο ήταν να προλάβει την πρεμιέρα της Super League με τον Λεβαδειακό, να ανεβάσει «στροφές» και ο Ζερβινιό, ο οποίος έχει αποφασίσει μετά από συζήτηση με τον προπονητή του, να μην βιαστεί να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς αν και το τελευταίο διάστημα έχει δείξει οτι μπορεί να βοηθήσει, ως αλλαγή.

Σε όλα τα παραπάνω έχει μπει μια άνω τελεία, αφού προτεραιότητα αποτελεί το πρώτο παιχνίδι με την Μακάμπι. Από Παρασκευή πρωί, θα τρέξουν ξανά τα υπόλοιπα θέματα που έχουν να κάνουν με τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Η Μακάμπι, η Νις, το 4-2-3-1 και ο μεταγραφικός σχεδιασμός που μπορεί να αλλάξει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!