ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Εκπλήξεις στην ευρωπαϊκή λίστα – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Άβιλα!

Ολυμπιακός: Διαβάστε ποιοι παίκτες έμειναν εκτός από τον Κορμπεράν και ποιοι τρύπωσαν τελευταία στιγμή στην ευρωπαϊκή λίστα
Ολυμπιακός: Εκπλήξεις στην ευρωπαϊκή λίστα – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Άβιλα!

Ο Ολυμπιακός προχώρησε στις τελευταίες αλλαγές στη λίστα του πριν το πρώτο παιχνίδι κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας και habemus αλλαγές!

Όπως είχατε διαβάσει από το sportime.gr, τελικώς ο Άβιλα ήταν ο παίκτης που μπήκε στη λίστα και παίζει με τη Σλόβαν (22:οο, MEGA, COSMOTESPORT 1HD).

Φυσικά, η εξήγηση είναι απλή. που γνωρίζει και εμπιστεύεται απόλυτα ο Κορμπεράν. Μοιάζει δεδομένο πως θα τον χωρέσει στη λίστα για τις αναμετρήσεις με την Σλόβαν Μπρατισλάβας για το Europa League.

Μην ξεχνάμε πως ήταν μαζί πέρυσι οι δυο τους στη Χάντερσφιλντ. Επιπρόσθετα, ο Άβιλα είναι ένα μπακ με ψυχή επιθετικού, ο ποδοσφαιριστής που ξέρει καλύτερα από όλους το συγκεκριμένο ρόλο, θέση και σχήμα.

Ολυμπιακός: Εκτός ο Χουάνγκ

Η ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού είχε μέσα και το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, τον Ασιάτη χαφ, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Να όμως που έμεινε εκτός ο 26χρονος!

Κάτι για το οποίο ευθύνονται τα χαρτιά του από τη Ρωσία, (έπαιζε στη Ρουμπίν Καζάν) και γι’αυτό δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί ακόμα.

Παράλληλα, στη λίστα μπήκε ο Ουσεϊνού Μπα. Έτσι, έκλεισαν οι αλλαγές που πραγματοποίησε ο Κάρλος Κορμπεράν ενόψει του αγώνα με τους Σλοβάκους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Εκπλήξεις στην ευρωπαϊκή λίστα – ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ για Άβιλα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.