MEDIA

Τούνη: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της – «Τρελάθηκε» ο Αλεξάνδρου

Το φύλο του μωρού τους έμαθαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.
Τούνη: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της – «Τρελάθηκε» ο Αλεξάνδρου

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου περιμένουν το πρώτο τους παιδί, πλέοντας σε πελάγη ευτυχίας.

Μάλιστα, το ζευγάρι έμαθε χθες (10/8) και το φύλο του μωρού τους και οι αντιδράσεις ήταν επικές.

Σε πάρτι που διοργανώθηκε στη Χαλκιδική, οι δυο τους ενημερώθηκαν για το φύλο του παιδιού τους που είναι αγοράκι.

Ιδιαίτερες ήταν και οι αντιδράσεις των δύο και μάλιστα προκάλεσαν γέλιο. Και αυτό, γιατί στην αρχή άναψαν τα καπνογόνα βγάζοντας κόκκινο χρώμα, με τον Αλεξάνδρου να φαίνεται πως… ξενερώνει καθώς δεν ήταν αυτό που περίμενε. Ωστόσο, δευτερόλεπτα μετά τα καπνογόνα πήραν το κανονικό τους χρώμα, δηλαδή το μπλε, με το μοντέλο να πανηγυρίζει έξαλλα, πηδώντας μάλιστα με τα ρούχα μέσα στην πισίνα που υπήρχε στο χώρο.

Άλλωστε, λίγες ώρες πριν ο ίδιος ευχόταν να είναι αγοράκι και το περίμενε πως και πως. Αντίθετα, η infuencer «πάγωσε», καθώς είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία της να είναι κοριτσάκι και όπως έλεγε «το θέλω σαν τρελή».

Οι μελλοντικοί γονείς ήταν ντυμένοι στα λευκά, με αποτέλεσμα να γίνουν μπλε όταν το συγκεκριμένο χρώμα πλημμύρισε το χώρο. Πάντως και οι δύο ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι και άκρως ευτυχισμένοι παρά τις φήμες που τους ήθελαν να έχουν χωρίσει.

Η ιδιαίτερη μέρα η οποία συνέπεσε με τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη ολοκληρώθηκε με τους χορούς του ζευγαριού, λίγο μετά την αποκάλυψη για το αγοράκι που περιμένουν.

Σε λίγους μήνες η Ιωάννα και ο Δημήτρης θα κρατούν στην αγκαλιά τον γιο τους!

Καλεσμένη ήταν και η Δήμητρα Αλεξανδράκη που κράτησε ενήμερο τον κόσμο με τα βίντεο που δημοσίευσε.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τούνη: Αποκαλύφθηκε το φύλο του μωρού της – «Τρελάθηκε» ο Αλεξάνδρου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα