ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός (22/8): Τη Δευτέρα θα έχουμε Φθινόπωρο! – Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

Φθινοπωρινός καιρός από τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022 καθώς θα αναμένουμε βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Καιρός (22/8): Τη Δευτέρα θα έχουμε Φθινόπωρο! – Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας

Καιρός (22/8): Μόνο για λίγες ημέρες γευτήκαμε καλοκαίρι, καθώς από τη Δευτέρα (22/8/2022) το σκηνικό αλλάζει άρδην, με κακοκαιρία να βρίσκεται προ των πυλών.

Σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών, θα έχουμε βροχές και καταιγίδες, με τοπικά έντονα φαινόμενα και με πιθανές χαλαζοπτώσεις κυρίως στα βόρεια. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας. Άνεμοι με εντάσεις έως 5 μποφόρ στα πελάγη.

Αναλυτικότερα , τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2022, περιμένουμε βροχές και τοπικές καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας, σε νησιωτικά τμήματα του Βορείου Αιγαίου, στις Σποράδες και ενδεχομένως στα ορεινά της Κρήτη. Τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα και θα συνοδευτούν από ενισχυμένους ανέμους και αυξημένη ηλεκτρική δραστηριότητα. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων εντοπίζεται κυρίως στα βόρεια ηπειρωτικά.

Καιρός (22/8): Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη για τη Δευτέρα

Αττική: Περιμένουμε λίγες νεφώσεις οι βαθμιαία θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 33-34 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε νεφώσεις με βροχές ή καταιγίδες κατά τόπους και κατά περιόδους. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με εντάσεις 2-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 31 βαθμούς.

Άνεμοι: Στο Αιγαίο θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις με εντάσεις 2-4 μποφόρ, με εξαίρεση τα νοτιότερα πελάγη όπου θα επικρατήσει δυτικό ρεύμα με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 16 έως 28 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 18 έως 31-33, στην Ήπειρο από 18 έως 32 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 19 έως 34, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 19 έως 32-34 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 20 έως 32-33 βαθμούς Κελσίου.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καιρός (22/8): Τη Δευτέρα θα έχουμε Φθινόπωρο! – Βροχές και καταιγίδες σε πολλές περιοχές της Ελλάδας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.