ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ στην Αθήνα – Η φωτογραφία με τη φανέλα του τριφυλλιού και το πρωτοσέλιδο του e-Sportime

Στην Ελλάδα το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού, Μπερνάρντ!
Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ στην Αθήνα – Η φωτογραφία με τη φανέλα του τριφυλλιού και το πρωτοσέλιδο του e-Sportime

Παναθηναϊκός: Στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού βρίσκεται από σήμερα, Τρίτη 23 Αυγούστου το μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα του τριφυλλιού, Μπερνάρντ.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός με την μεγάλη καριέρα σε Σαχτάρ Ντόνετσκ και Έβερτον έφτασε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 15:00, όπου και τον υποδέχθηκαν με θερμό τρόπο περίπου 100 φίλαθλοι των πρασίνων.

Ο 29χρονος μάλιστα εμφανίστηκε με τη φανέλα του τριφυλλιού και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό κρατώντας ως είθισται ένα κασκόλ της ομάδας.

Ο Βραζιλιάνος που ανακοινώθηκε στην ανάπαυλα της πρόσφατης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό στη Λεωφόρο, έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στο αεροδρόμιο, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για το γεγονός πως ντύθηκε στα πράσινα.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως είχε άλλες δύο προτάσεις από ομάδες της Super League, όμως ο ίδιος επέλεξε τον Παναθηναϊκό ο οποίος ήταν και ο πρώτος που τον προσέγγισε.

«Είχα προτάσεις από άλλες δύο ελληνικές ομάδες. Εγώ ήθελα τον Παναθηναϊκό, μιας και ήταν η πρώτη ομάδα με την οποία μίλησα», ανέφερε χαρακτηριστικά το τελευταίο χρονικά μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Δείτε εικόνες από την άφιξη του Μπερνάρντ στην Αθήνα και το πρωτοσέλιδο του e-Sportime:

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ στην Αθήνα - Η φωτογραφία με τη φανέλα του τριφυλλιού

https://www.transfermarkt.com/fc-everton/startseite/verein/29

https://www.transfermarkt.com/fc-everton/startseite/verein/29

Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ στην Αθήνα - Η φωτογραφία με τη φανέλα του τριφυλλιού και το πρωτοσέλιδο του e-Sportime

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ο Μπερνάρντ στην Αθήνα – Η φωτογραφία με τη φανέλα του τριφυλλιού και το πρωτοσέλιδο του e-Sportime», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.