ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάει για νέα μεταγραφική «βόμβα» η Ρόμα – Αυτός έχει «γυαλίσει» στον Μουρίνιο!

Έτοιμη να ταράξει και πάλι τα νερά είναι η Ρόμα του Μουρίνιο - Αυτόν τον παίκτη θέλει.
Πάει για νέα μεταγραφική «βόμβα» η Ρόμα – Αυτός έχει «γυαλίσει» στον Μουρίνιο!

Η Ρόμα είναι χωρίς αμφισβήτηση η ομάδα που έχει ταράξει τα νερά της μεταγραφικής αγοράς στην Serie A με την απόκτηση του Πάουλο Ντιμπάλα και του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ.

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο θέλει φέτος να επιστρέψει δυναμικά στη διεκδίκηση του Σκουντέτο και έχει ξεκινήσει ιδανικά στο νέο πρωτάθλημα, πετυχαίνοντας το απόλυτο σε νίκες, που την φέρνουν έστω και πρόωρα στη πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Οι μεταγραφές όμως για τους Ρωμαίους φαίνεται πως δεν έχουν ολοκληρωθεί καθώς σκοπεύουν να κάνουν κι άλλα ψώνια στη μεταγραφική αγορά του καλοκαιριού.

Πάει για νέα μεταγραφική «βόμβα» η Ρόμα – Αυτός έχει «γυαλίσει» στον Μουρίνιο!

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στην αιώνια πόλη, ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει βάλει στο μάτι τον Σαούλ Νίγκεθ της Ατλέτικο Μαδρίτης προκειμένου να ενισχύσει την μεσοεπιθετική του γραμμή.

Ο Ισπανός επέστρεψε στην Ατλέτικο Μαδρίτης μετά τον δανεισμό του στην Τσέλσι , αλλά θα μπορούσε να φύγει ξανά καθώς σύμφωνα με όσα αναφέρει η La Repubblica, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να τον φέρει στη Ρώμη για να καλύψει το κενό που άφησε ο τραυματισμός του Τζορτζίνιο Βαϊνάλντουμ στη κνήμη.

Μάλιστα, οι δύο πλευρές βρίσκονται ήδη σε διαπραγματεύσεις και δεν αποκλείεται το επόμενο χρονικό διάστημα να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις προκειμένου ο Σαούλ να μπει στο αεροπλάνο από την Μαδρίτη με προορισμό την Ιταλική πρωτεύουσα.

https://youtu.be/BfSF9ezTALM

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πάει για νέα μεταγραφική «βόμβα» η Ρόμα – Αυτός έχει «γυαλίσει» στον Μουρίνιο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.