MEDIA

Σασμός: Οι νέοι χαρακτήρες στην πρώτη τους φωτογραφία

Η πρώτη φωτογραφία των νέων πρωταγωνιστών της σειράς Σασμός είναι γεγονός.
Σασμός: Οι νέοι χαρακτήρες στην πρώτη τους φωτογραφία

Σασμός: Η σειρά που θριάμβευσε τη περασμένη χρονιά στον κόσμο της μυθοπλασίας ετοιμάζει την επιστροφή της με τον δεύτερο κύκλο να προβάλλεται και αυτός από τον Alpha ενώ έχει οριστεί και η ημερομηνία που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο.

Τo trailer που προβλήθηκε πριν λίγες μέρες (μπορείτε να το δείτε πιο κάτω) έχει κορυφώσει την αγωνία για τη συνέχεια της σειράς που σάρωσε την τηλεθέαση της Prime Time.

Τα γυρίσματα για τη δεύτερη σεζόν έχουν ξεκινήσει εδώ και αρκετό διάστημα με τα νέα Σασμός spoiler να κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους.

Στη σειρά πλέον μπαίνουν νέοι χαρακτήρες οι οποίοι θα αναστατώσουν τα όσα ξέραμε ως τώρα και θα δώσουν ακόμη περισσότερο βάθος στην ιστορία από την Κρήτη.

Ο Παύλος Βρουλάκης, ο οποίος έχασε το παιδί του και διψάει για εκδίκηση, είναι ο πιο έντονος χαρακτήρας που μας συστήνεται.

Από την άλλη ο νέος αστυνομικός, Λευτέρης Ορφανός, βάζει εμπόδια στα σχέδια του Μαθιού.

Εκτός από αυτούς όμως μας συστήνονται και ο Δημήτρης Μαραθάκης με τη γυναίκα του Αιμιλία οι οποίοι συνδέονται άμεσα με τον Παύλο.

Από τι βλέπουμε όμως από τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, οι δυο τους θα έχουν συνάντηση και με τους γονείς της Στέλλας εξάπτοντας την περιέργειά μας.

Σασμός: Η πρώτη φωτογραφία των νέων χαρακτήρων

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cleon Fysekis (@cleonfysekis)

Ειδήσεις τώρα

Σασμός: Τέλος τα ψέματα – Άρχισαν και τα νυχτερινά γυρίσματα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Μανώλης και Νικηφόρος

Άγριες Μέλισσες: Επιστρέφουν για λίγο στον ANT1 – Τι έχει συμβεί

MediaΤιme – Όλα τα τελευταία νέα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός: Οι νέοι χαρακτήρες στην πρώτη τους φωτογραφία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα