ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Μπαρτσελόνα: Τόσα θέλει να ξοδέψει μέχρι το τέλος των μεταγραφών – Οι τέσσερις μεγάλοι στόχοι

Φορτσάρει η Μπαρτσελόνα για το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου - Τόσα χρήματα σκοπεύει να ξοδέψει.
Μπαρτσελόνα: Τόσα θέλει να ξοδέψει μέχρι το τέλος των μεταγραφών – Οι τέσσερις μεγάλοι στόχοι

Η Μπαρτσελόνα θέλει να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και να στρογγυλοκαθίσει στον θρόνο της La Liga μετά από αρκετά χρόνια και ο Ζοάν Λαπόρτα φαίνεται πως έχει βαλθεί για να το κάνει πράξη.

Παρά τις ανησυχίες για τα πολλά εκατομμύρια που έχει δώσει για μεταγραφές κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ο ισχυρός άνδρας των Καταλανών είναι έτοιμος να ξοδέψει κι άλλα χρήματα προκειμένου να δώσει το καλύτερο δυνατό υλικό στα χέρια του Τσάβι.

Ο Ισπανός τεχνικός έχει δει τους Λεβαντόφσκι, Κουντέ, Ραφίνια, Κρίστενσεν, Κεσί να ντύνονται στα μπλαουγκράνα, όμως αυτή ήταν μόνο η αρχή καθώς η Μπαρτσελόνα θα φορτσάρει και για περαιτέρω ενίσχυση.

Μπαρτσελόνα: Τόσα θέλει να ξοδέψει μέχρι το τέλος των μεταγραφών – Οι τέσσερις μεγάλοι στόχοι

Στόχος της Καταλανικής ομάδας είναι η απόκτηση ακόμη τεσσάρων παικτών ενώ ιδιαίτερο ρόλο παίζει η πιθανή παραχώρηση του Ομπαμεγιάνγκ στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή, η Μπαρτσελόνα διαθέτει 57 εκατομμύρια ευρώ για να δώσει προκειμένου να αποκτήσει τους παίκτες που επιθυμεί.

Το ποσό αυτό όμως μπορεί να αυξηθεί έπειτα από πιθανή πώληση του Γκαμπονέζου μεσοεπιθετικού, με την Τσέλσι να εμφανίζεται ως ο πιο πιθανός προορισμός για τον Πιέρ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ.

Τσάβι και Λαπόρτα θέλουν να φέρουν στο Καμπ Νου, δύο μπακ, έναν για κάθε πτέρυγα, έναν επιθετικό και φυσικά τον μεγάλο στόχο του καλοκαιριού, Μπερνάρντο Σίλβα.

Οι δύο πρώτοι στόχοι βρίσκονται στα πλάγια της άμυνας. Στα δεξιά υπάρχουν τρία ονόματα που καταλαμβάνουν τις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων και αυτοί είναι οι  Χουάν Φοΐθ, ο Μενιέρ και ο Έκτορ Μπεγερίν. Με τους τρεις αυτούς παίκτες έχουν γίνει επαφές και μένει να δούμε σε ποιον θα καταλήξουν οι Καταλανοί.

Την ίδια στιγμή όμως, υπάρχουν και αρκετοί στόχοι για τον αριστερό μπακ με πρώτη επιλογή πάντα να είναι ο Μάρκος Αλόνσο του οποίου το όνομα φιγουράρει στις διαπραγματεύσεις με την Τσέλσι για τη μεταγραφή του Ομπαμεγιάνγκ ενώ μια άλλη επιλογή που συζητιέται είναι αυτή του Χάβι Γκαλάν.

Τέλος υπάρχει πάντα το όνειρο για τον Μπερνάρντο Σίλβα ωστόσο, οι πιθανότητες είναι ελάχιστες καθώς η Μάντσεστερ Σίτι δεν θέλει να τον πουλήσει σε αυτή τη φάση της αγοράς.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μπαρτσελόνα: Τόσα θέλει να ξοδέψει μέχρι το τέλος των μεταγραφών – Οι τέσσερις μεγάλοι στόχοι», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.