ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Από την ψυχρολουσία στον θρίαμβο, μέσα στις καθυστερήσεις!

Απίστευτη εξέλιξη στην Τούμπα, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 2-0 στο 85' να του ακυρώνεται το γκολ, να δέχεται την ισοφάριση από τον Ατρόμητο στο 90+2' (1-1) και τελικά να επικρατεί με γκολ του Νάρει στο 90+6'!
ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1:  Από την ψυχρολουσία στον θρίαμβο, μέσα στις καθυστερήσεις!

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Αδιανόητη εξέλιξη στο ματς της Τούμπας με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (ένα για κάθε ομάδα) και τον δικέφαλο να κάνει τελικά το 2Χ2 μετά από δύο αγωνιστικές στη Super League. Δείτε εδώ τα γκολ.

Όπως και στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό, στον ΠΑΟΚ νίκησε στο… ρελαντί τον αντίπαλό του και μετά από δύο αγωνιστικές στην Super League μετράει 2Χ2 στο «σπίτι» του.

Η ομάδα του Λουτσέσκου είχε ανοίξει το σκορ από το 12′ με πέναλτι του Γιασμίν Κούρτιτς όμως παρότι είχε την υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του ματς, λίγο έλειψε να χάσει τους βαθμούς της νίκης.

Κι αυτό καθώς ο Ατρόμητος ισοφάρισε στο 90+2 με τον Τζοβάρα, παρότι αγωνιζόταν από το 82′ με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Κιβρακίδη με δύο κίτρινες (η πρώτη στο 47′).

Τελικά τη λύση στον ΠΑΟΚ έδωσε ο Καλεντ Νάρεϊ, που με γκολ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, χάρισε τη νίκη στην ομάδα του και μαζί και πολύ ηρεμία ενόψει του επικείμενου ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης.

Ο Ατρόμητος από την πλευρά του γνώρισε την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα, μετά το 3-1 επί του ΟΦΗ, στο Περιστέρι, στην πρεμιέρα του.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Προβάδισμα από νωρίς

Η φάση του πέναλτι έγινε στο 9′ όταν από κεφαλιά του Ίνγκασον ο Χατζηισαϊς έκανε χέρι. Μετά από χρήση του VAR, ο διαιτητής Τζήλος κατελόγισε την εσχάτη των ποινών και ο σχεδόν μόνιμος εκτελεστής των ασπρόμαυρων από τη βούλα, Κούριτς, δεν λάθεψε για το 1-0.

Παρά το προβάδισμα ο Ατρόμητος παρέμεινε σε παθητικό ρόλο και σε όλο το υπόλοιπο του πρώτου μέρους, με τον ΠΑΟΚ να εξακολουθεί να έχει την υπεροχή. Κορυφαία στιγμή αυτή του 24′ όταν ο Τόμας βρίσκεται απέναντι από τον Γιαννιώτη αλλά ο γκολκίπερ του Ατρόμητου τον σταματά.

Αξίζει να σημειωθεί η πρώτη τελική των φιλοξενούμενων έγινε στο 42ο λεπτό, με ένα σουτ του Ρομπάι.

ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: «Ροντέο» στο Β’ μέρος

Στο δεύτερο μέρος ο Ατρόμητος ανέβασε ρυθμούς και περιόρισε τον ΠΑΟΚ για το 15λεπτο 45-60, με τον δικέφαλο να απειλεί στο 65′ με την κεφαλιά του Ζίφκοβιτς, που ανάγκασε σε μεγάλη επέμβαση τον Γιαννιώτη.

Στο 82′ ο Κιβρακίδης αποβλήθηκε μετά από σκληρό μαρκάρισμα στον Τσαούση και στο 85’΄ο Νέλσον Ολιβέιρα σκόραρε, με το τέρμα όμως να ακυρώνεται λόγω οφσάιντ του Μπίσεβαρ.

Στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, έπειτα από μακρινή μπαλιά, ο Σουάρεθ τροφοδότησε με το κεφάλι τον Τζοβάρα, που πάγωσε την Τουμπα (1-1), όμως μόνο προσωρινά. Ο ΠΑΟΚ βγήκε μπροστά και δικαιώθηκε στο 90+6′, μετά από σέντρα του Ζίβκοβιτς από τα αριστερά και σκασκτό σουτ του Νάρεϊ από το οποίο έγινε το 2-1!

Με λάθη η διαιτησία του Τζήλου, μεγαλύτερο εκ των οποίων η μη αποβολή του Κούρτιτς για το μαρκάρισμα πάνω στον Γκονζάλες (τον πάτησε).

ΣΚΟΡΕΡ: 12πεν. Κούρτιτς, 90+6′ Νάρεϊ – 90+2′ Τζοβάρας

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (76′ Σάστρε), Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ντάντας (76′ Μπίσεσβαρ), Κούρτιτς (80′ Σβαμπ), Αουγκούστο (80′ Φιλίπε Σοάρες), Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Τόμας (63′ Ολιβέιρα).

Ατρόμητος: Γιαννιώτης, Ντε Μποκ, Κυβρακίδης, Χατζησαΐας, Σουάρεθ, Γκονζάλεθ, Κούεν, Μουνίθ (90+4′ Οικονομίδης), Ρομπάιγ (62′ Κιάρτανσον), Κλωναρίδης (80′ Τζοβάρας), Τζαβίδας (62′ Ροταρίου).

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Ατρόμητος 2-1: Από την ψυχρολουσία στον θρίαμβο, μέσα στις καθυστερήσεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.