MEDIA

Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα τσακίζει την Αργυρώ με ατάκες δηλητήριο

Μία μεγάλη κόντρα αναθερμαίνεται με τις εξελίξεις στον Σασμό να φέρνουν ξανά Στέλλα και Αργυρώ αντιμέτωπες.
Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα τσακίζει την Αργυρώ με ατάκες δηλητήριο

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ο Σασμός πλησιάζει στην ημερομηνία επιστροφής του και όλα τα νέα Σασμός spoiler κάνουν συνεχώς την εμφάνισή τους την ώρα που τα γυρίσματα βρίσκονται σε εξέλιξη.

Η ημερομηνία που ξεκινάει ο δεύτερος κύκλος της σειράς φαινόμενο της Ελληνικής τηλεόρασης έχει γίνει ήδη γνωστή με το trailer (δείτε το παρακάτω) το οποίο κυκλοφόρησε να κορυφώνει την αγωνία και την προσμονή μας.

Νέοι χαρακτήρες έρχονται για να αλλάξουν τα όσα ξέραμε μέχρι στιγμής με ένα από αυτούς να είναι ο αστυνομικός Λευτέρης Ορφανός ο οποίος θα αποτελέσει το νέο μεγάλο έρωτα της Θοδώρας.

Οι συγκρούσεις όμως ανάμεσα και στους παλιούς χαρακτήρες δε λείπουν με την βεντέτα ανάμεσα σε Σταματάκηδες και Βρουλάκηδες να έχει φουντώσει ξανά στη σειρά του Alpha.

Σασμός επόμενα επεισόδια: Στα μαχαίρια Στέλλα και Αργυρώ

Η φυλάκιση του Μαθιού και στη συνέχεια της Καλλιόπης οδηγεί για ακόμη μία φορά την Στέλλα στο πλευρό των Σταματάκηδων η οποία αναλαμβάνει και πάλι δικηγόρος της οικογένειας.

Η Αργυρώ, η οποία έχει κουραστεί από την όλη ιστορία, θα εκνευριστεί από αυτή τη κίνηση καθώς θεωρεί ότι οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν και η Στέλλα συνεχώς τους βοηθάει.

Ταυτόχρονα η Αργυρώ ξεκινάει να συναντιέται κρυφά με τον Άστερη κάτι το οποίο θα έχει άσχημες συνέπειες καθώς η Στέλλα το μαθαίνει. Η Στέλλα έχει ακόμη έντονα συναισθήματα για τον Αστέρη και ελπίζει πως θα τα ξαναβρούν.

Έτσι, Αργυρώ και Στέλλα διεκδικούν ξανά τον ίδιο άντρα με την κόντρα τους να είναι ανεπανάληπτη. Οι δυο γυναίκες ανεβάζουν τους τόνους και οι κουβέντες που θα ανταλλάξουν στάζουν δηλητήριο…

Όλες οι ειδήσεις για τα Media και τα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων σας σειρών είναι στο MediaTime.gr

Ειδήσεις τώρα

Σασμός επόμενα επεισόδια: Ανατροπή στην ιστορία της βεντέτας!

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια: Θύμα απάτης η Αρετή;

Υποψήφιος βουλευτής ο Νίκος Ευαγγελάτος;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Σασμός επόμενα επεισόδια: Η Στέλλα τσακίζει την Αργυρώ με ατάκες δηλητήριο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα