ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Έβρος: Έτσι γεμίζουν με μετανάστες οι Τούρκοι τα σύνορα

Οι Τούρκοι συνεχίζουν το οργανωμένο σχέδιο τους για την παράνομη εισροή μεταναστών στα σύνορα του Έβρου.
Έβρος: Έτσι γεμίζουν με μετανάστες οι Τούρκοι τα σύνορα

Έβρος: Την προκλητική τους στάση στα ελληνοτουρκικά θέματα φανερώνει σε καθημερινή βάση η Τουρκία που φροντίζει με κάθε τρόπο να γεμίζει τα σύνορα με παράνομους μετανάστες που έχουν ως στόχο την είσοδο τους στην Ελλάδα.

Όπως έχετε διαβάσει ήδη από το Sportime, ο αριθμός των μεταναστευτικών ροών στα σύνορα με την Τουρκία προκαλεί σοκ και πλέον εκφράζεται η έντονη ανησυχία για ένα νέο κύμα εισβολής μεταναστών.

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία της Αστυνομίας, τις πρώτες 22 μέρες του Αυγούστου έγιναν 613 συλλήψεις μεταναστών και 70 συλλήψεις μόνο στον Έβρο ενώ το ίδιο διάστημα, σε όλη τη χώρα είχαμε συλλήψεις 1305 μεταναστών, κάτι που σημαίνει ότι σχεδόν 1/2 συλλήψεις γίνονται στα σύνορα!

Οι Τούρκοι φαίνεται πως δρούνε με ένα οργανωμένο σχέδιο προκειμένου να πλήξουν τη χώρα μας και να γεμίσουν τον Έβρο με μετανάστες που αργότερα θα μεταβούν σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Έβρος: Έτσι γεμίζουν με μετανάστες οι Τούρκοι τα σύνορα

Η Τουρκία φαίνεται πως έχει βρει τον τρόπο για να ρίχνει χτυπήματα κάτω από τη ζώνη στην Ελλάδα, βοηθώντας την παράνομη είσοδο μεταναστών στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν οι ελληνικές αρχές στα χέρια τους, ο τουρκικός στρατός και η στρατοχωροφυλακή της γειτονικής χώρας, συγκεντρώνουν πρόσφυγες κυρίως από την Συρία που βρίσκονται στην Ανδριανούπολη αλλά και στην Κωνσταντινούπολη και τους καλούν να περάσουν στα ελληνικά σύνορα ή αλλιώς να επιστρέψουν στη χώρα τους.

Μάλιστα, μεταφέρονται έως τα σύνορα με λεωφορεία τα οποία είναι μισθωμένα από την κυβέρνηση του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και από εκεί περνούν καραβάνια μεταναστών προς τη χώρα μας.

Σαν να μην έφτανε αυτή η μεταφορά, οι τούρκοι φέρονται να δίνουν και κατευθυντήριες οδηγίες προς τους μετανάστες αναφορικά με τα περάσματα που δεν φυλάσσονται από τις ελληνικές αρχές, προκειμένου να περάσουν με εύκολο τρόπο στη χώρα μας.

Για αυτόν τον λόγο, η Ελλάδα βρίσκεται σε ετοιμότητα και μάλιστα, θα υπάρξουν περαιτέρω ενέργειες με στόχο τη θωράκιση όλης της συνοριακής γραμμή στον Έβρο.

Ειδήσεις τώρα

Eλληνοτουρκικά: Δεν ενεργοποιήθηκε ακόμα η αντι-drone ασπίδα στο Αιγαίο – Σκέψεις για άμεση ενεργοποίηση

Επιταγή ακρίβειας: Αυτοί είναι οι δικαιούχοι – Πότε και πώς θα δοθεί

Έτσι χακάρουν τα κινητά με SMS και παρακολουθούν τα πάντα!

https://youtu.be/CSU_kAQIIx8

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Έβρος: Έτσι γεμίζουν με μετανάστες οι Τούρκοι τα σύνορα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.