ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Τσιγγάρας, ποια είναι η συμφωνία με Τουλούζ – Τι γίνεται με τις μεταγραφές

Παρελθόν από τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει ο Χάρης Τσιγγάρας που ταξιδεύει για Τουλούζ.
ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Τσιγγάρας, ποια είναι η συμφωνία με Τουλούζ – Τι γίνεται με τις μεταγραφές

Νέα ποδοσφαιρική στέγη βρήκε ο Χάρης Τσιγγάρας, καθώς ο ΠΑΟΚ τα βρήκε σε όλα με την Τουλούζ η οποία με συνοπτικές διαδικασίες προχώρησε το ενδιαφέρον της.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με τον Ζοσέ Μπότο «ζύγισαν» όλα τα δεδομένα, αξιολόγησαν την πρόταση που έφτασαν στα χέρια τους και αποφάσισαν να δώσουν το πράσινο «φως» για να προχωρήσει η υπόθεση.

Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός πως θα δοθεί η ευκαιρία στον νεαρό άσο να αποκομίσει εμπειρίες από ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Ligue 1 και να εξελιχθεί ακόμα περισσότερο.

Οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για δανεισμό του ποδοσφαιριστή με οψιόν αγοράς περίπου στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στα ταμεία της ομάδας θα μπουν από τώρα άλλα 300.000 ευρώ. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» αν και εφόσον ενεργοποιηθεί η αγορά του 22χρονου στο τέλος της σεζόν, θα διατηρήσουν ποσοστό μεταπώλησης 25%.

Ο Χάρης Τσιγγάρας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Δικεφάλου και άπαντες από μικρή ηλικία μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το ταλέντο που διαθέτει, τονίζοντας πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει όλα τα φόντα να φτάσει ψηλά.

Την περασμένη σεζόν έπρεπε να περάσουν τρεις μήνες από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για να πάρει φανέλα βασικού και έγινε ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της «ασπρόμαυρης» ενδεκάδας, καταγράφοντας 28 συμμετοχές.

Το ίδιο έγινε και την αμέσως προηγούμενη σεζόν, με τον Πάμπλο Γκαρσία να είναι αυτός που τον ενεργοποίησε και του έδωσε φανέλα βασικού, με τον ίδιο να καταγράφει 25 συμμετοχές με ένα γκολ.

Χαρακτηριστικό είναι πως την περίπτωσή του κοιτούσαν ομάδες από την Ιταλία, το Βέλγιο και την Ολλανδία, με την γαλλική ομάδα ωστόσο να είναι αυτή που προχώρησε ένα βήμα παρακάτω.

Ο 22χρονος αναχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για τη Γαλλία, εκεί όπου θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

ΠΑΟΚ: Τι γίνεται με τις μεταγραφές

Στον Δικέφαλο έβαλαν μπροστά τις «μηχανές» και πάλι τις τελευταίες ημέρες, προκειμένου να αποκτήσουν έναν παίκτη για τη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Στο στόχαστρο μπήκε ο Πάολο Φερνάντες του Βόλου, έγιναν αρκετές διαπραγματεύσεις, με την ομάδα από τη Θεσσαλία ωστόσο να ζητάει αρκετά χρήματα για να τον παραχωρήσει και όπως όλα δείχνουν το εν λόγω θέμα δεν θα προχωρήσει.

Όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα δημοσιεύματα που υπάρχουν και κάνουν λόγο για πρόταση της Σπαρτάκ Μόσχας για την απόκτησή του.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, ο ΠΑΟΚ δεν θα προχωρήσει σε καμία άλλη μεταγραφική κίνηση, η οποία θα γίνει μόνο αν και εφόσον παρουσιαστεί κάποια ευκαιρία τις ημέρες που απομένουν προκειμένου να κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ: Έφυγε ο Τσιγγάρας, ποια είναι η συμφωνία με Τουλούζ – Τι γίνεται με τις μεταγραφές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.