ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία: Επιβεβαίωση Sportime – Αυτοί έμειναν εκτός ορισμών – Ο Γκοντίνιο έχει σφυρίξει ΠΑΟΚ περισσότερο κι από Έλληνα – Προσθήκες στους πίνακες!

Διαιτησία: Τα πρώτα «μηνύματα» του Στέφεν Μπένετ. Οι πρώτες «καμπάνες» και ο Πορτογάλος στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που παίζει τον ΠΑΟΚ για 4η φορά σε 10 μήνες! Έρχονται προσθηκες στους πίνακες διαιτησίας. 
Διαιτησία: Επιβεβαίωση Sportime – Αυτοί έμειναν εκτός ορισμών – Ο Γκοντίνιο έχει σφυρίξει ΠΑΟΚ περισσότερο κι από Έλληνα – Προσθήκες στους πίνακες!

Διαιτησία:  Ο Στέφεν Μπένετ «φωτογράφησε» τους πρώτους διαιτητές που τιμωρούνται για την απόδοση τους. Έρχονται νέες αξιολογήσεις στους πίνακες.

Εκτός ορισμών για την 3η αγωνιστική της Super League, έμεινε ο Τσακαλίδης ο οποίος στο Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα έκανε το ένα λάθος μετά το άλλο! Τώρα γιατί ο ρέφερι από τη Χαλκιδική απορούσε για ποιο λόγο δεν πήρε ορισμό, είναι ένα «θέμα»!

Εκτός ορισμών και ο Τζήλος. Κάτω του μετρίου η διαιτησία του στο ΠΑΟΚ – Ατρόμητος. Δεν είδε το χέρι – πέναλτιι του Χατζηισαϊα, του έδωσε κίτρινη (που δεν ήταν), του χάρισε δύο φορές την 2η, ενώ δεν έδωσε καθόλου κάρτα στο πάτημα του Κούρτιτς!

Εκτός ορισμών και οι Καραντώνης – Ευαγγέλου. Ο διαιτητής και ο VAR του Αστέρας Τρίπολης – Ολυμπιακός. Ο πρώτος θα μείνει εκτός μεγαλύτερο διάστημα από τον δεύτερο. Αυτό ακούγεται στους διαδρόμους της ΚΕΔ.

Το δίδυμο Παπαπέτρου – Γκάμαρης ξανά μαζί. Στο Βόλος – ΟΦΗ. Προφανώς ο Μπένετ διαφώνησε με τον… εμπαθή Κάκο που είδε κακή διαιτησία στο Αγρίνιο! Αναμένουμε με ενδιαφέρον τα σχόλια του για τις φάσεις της 3ης αγωνιστικής! Τι, όχι;

Ενδιαφέρον έχει και το δίδυμο στο Ολυμπιακός – Ιωνικός. Χόρτο ο Διαμαντόπουλος, VAR ο Κουτσιαύτης. Ο Αρτινός ήταν εκτός την προηγούμενη αγωνιστική για τα «μαγικά» που έκανε στη Λαμία. Απορία: Την APP θα την ελέγχει ο ίδιος ή θα φωνάζει τον Διαμαντόπουλο;
Πρώτο ορισμό στο χόρτο για Αγγελάκη και Τσαγκαράκη. Ο πρώτος σφυρίζει το Λαμία – Αστέρας και ο δεύτερος το Παναθηναϊκός – Λεβαδειακός.

Τέλος, στο ντέρμπι Άρης ΠΑΟΚ Ο Λουίς Γκοντίνιο. Ο Πορτογάλος ρέφερι θα σφυρίξει ματς του ΠΑΟΚ για 4η φορά το τελευταίο 10μηνο. Περρισότερες φορές από οποιοδήποτε Έλληνα διαιτητή! Τέσσερις φορές σφύριξε πέρσι τον ΠΑΟΚ και ο Σιδηρόπουλος, αλλά σε μεγαλύτερο διάστημα! Πάντως ο δικέφαλος του βορρά δεν έχει κάνει «σεφτέ» με τον Πορτογάλο. Δύο ήττες (από Άρη και Ολυμπιακό) και μια ισοπαλία (με Ολυμπιακό), ο απολογισμός!

Y.Γ. Οι νέες προσθήκες (κυρίως) στους πίνακες θα γίνουν άμεσα ή τον Δεκέμβριο;

Υ.Γ.1 Ο Ματσούκας ξέρει κάτι και διαδίδει οτι θα προβιβαστεί άμεσα στη Super League; Υπάρχουν άλλοι διαιτητές που έχουν ήδη ενημερωθεί για τις αλλαγές;

Σάββατο 3/9
17:45 Λαμία-Αστέρας Τρίπολης
Διαιτητής: Αγγελάκης
Βοηθοί: Λ. Δημητριάδης, Σάββας
4ος: Κατοίκος
VAR: Περράκης
AVAR: Σαμοΐλης

19:00 Ολυμπιακός-Ιωνικός
Διαιτητής: Διαμαντόπουλος
Βοηθοί: Παπαδόπουλος, Στάικος
4ος Τζοβάρας
VAR: Κουτσιαύτης
AVAR: Πετρόπουλος

20:30 Παναθηναϊκός-Λεβαδειακός
Διαιτητής: Τσαγκαράκης
Βοηθοί: Τζιουβάρας, Στεφανής
4ος: Τσέτσιλας
VAR: Παπαδόπουλος
ΑVAR: Χριστάκογλου

Κυριακή 4/9
18:30 Ατρόμητος-Παναιτωλικός
Διαιτητής: Σιδηρόπουλος
Βοηθοί: Ψαρρής, Παγουρτζής
4ος Γκορτσίλας
VAR: Ζαμπάλας
AVAR: Τριανταφύλλου

19:00 Βόλος-ΟΦΗ
Διαιτητής: Παπαπέτρου
Βοηθοί: Κωσταράς, Απτόσογλου
4ος: Τσιμεντερίδης
VAR: Γκάμαρης
AVAR: Φωτόπουλος

21:30 ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Διαιτητής: Μανούχος
Βοηθοί: Σινιοράκης, Δ.Βεργέτης
4ος Χ.Βεργέτης
VAR: Κουμπαράκης
AVAR: Μεϊντάνας

21:30 Άρης-ΠΑΟΚ
Διαιτητής: Γκοντίνιο
Βοηθοί: Τεϊσέιρα, Μότα
4ος: Φωτιάς
VAR: Φερέιρα
AVAR: Θ.Μωυσιάδης

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία: Επιβεβαίωση Sportime – Αυτοί έμειναν εκτός ορισμών – Ο Γκοντίνιο έχει σφυρίξει ΠΑΟΚ περισσότερο κι από Έλληνα – Προσθήκες στους πίνακες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!