ΠΑΡΑFOOTBALL

ΟΦΗ: Αυτός ψάχνεται να φύγει

Παίκτης από το ρόστερ του ΟΦΗ ρίχνει ματιές και προς άλλες πολιτείες.
ΟΦΗ: Αυτός ψάχνεται να φύγει

Παλικαρίσια νίκη πήρε στον Βόλο ο ΟΦΗ. Αυτή κάπως αναπτέρωσε το ηθικό όλων. Ωστόσο, οι Κρητικοί συνεχίζουν να κοιτούν για ενίσχυση.

Μπορεί να αποκτήθηκε ο Μεχντί Ζερκάν, όμως, είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα κάνει και άλλες κινήσεις. Αναζητά έναν επιπλέον επιθετικό και έναν χαφ. Ωστόσο, πέρα από τις μεταγραφές ίσως υπάρξουν και αποχωρήσεις.

Δεν είναι μόνο η Ελλάδα ανοιχτή. Υπάρχουν και άλλες αγορές στις οποίες δεν έχει κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Κάποιοι το ψάχνουν μήπως έρθει ένα νέο συμβόλαιο.

Όπως αναφέρει το Sportime του Σαββάτου και η στήλη «Παρασκήνια», ήταν κάποτε ταλέντο. Έφτασε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό! Τελικώς, κατέληξε στον ΟΦΗ που θεωρητικά θα «έχτιζε» πάνω του την άμυνα του αύριο. Ένα χρόνο μετά, πλέον, αποτελεί 5 η επιλογή στο κέντρο της άμυνας. Το τηλέφωνο του Γιάννη Πετράκη από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας δεν έπιασε τόπο. O Πασαλίδης παραμένει στην transfer list των Κρητικών και δεν αποκλείεται η ανατροπή στις αγορές που παραμένουν ανοιχτές. Ακόμη και εάν ο Νίκος Νιόπλις άρχισε να λανσάρει την πεντάδα στην άμυνα.

 

Τα αθλητικά νέα σήμερα

Άρης: O αδιόρθωτος Ντιόπ, το ορθολογικό 4-2-3-1 και οι αλλαγές που δεν «βγήκαν»!

ΠΑΟΚ: Εξελίξεις! Με το συμβόλαιο του Ντόουγκλας Αουγκούστο

Παναθηναϊκός: Αυτό είναι το μεγάλο τεστ για τον Γιοβάνοβιτς – Τι θα κάνει με τα μεταγραφικά κενά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΟΦΗ: Αυτός ψάχνεται να φύγει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.