ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Επιστροφές που τον αλλάζουν

Διαφορετικός θα είναι με την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός.
Παναθηναϊκός: Επιστροφές που τον αλλάζουν

Κόντρα στον Λεβαδειακό οι απουσίες που είχε ο Παναθηναϊκός δεν ήταν λίγες. Εν όψει ΑΕΚ ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετράει επιστροφές.

Αυτό του δίνει και τη δυνατότητα να αλλάξει την ενδεκάδα του. Είναι πολύ νωρίς και κάποια πράγματα φυσικά θα αποφασιστούν αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Ωστόσο, αποκτά επιπλέον επιλογές σε αρκετές θέσεις.

Ο Μάγκνουσον, που έμεινε στον πάγκο με τον Λεβαδειακό, είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός. Παρών φώναξε και ο Σένκεφελντ. Ο Ολλανδός μπήκε μαζί με τους υπόλοιπους μετά από περίπου έναν μήνα. Φυσικά δεν είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει βασικός με την ΑΕΚ μετά από τέτοια αποχή. Ίσως χρειαστεί κάποιο επιπλέον χρόνο για να βρει πλήρως τα πατήματά του.

Εκτός από τον Σένκεφελντ προπονήθηκε την Τρίτη (6/9) κανονικά και ο Μπερνάρντ. Ο Βραζιλιάνος εξ αρχής είχε ως στόχο να κάνει ντεμπούτο στον αγώνα με την Ένωση. Δεν αποκλείεται να πάρει κάποια λεπτά συμμετοχής εάν δεν υπάρξουν απρόοπτα και το επιτρέψει η ροή του αγώνα.

Ο Πέρεθ είναι εντάξει και η λογική λέει ότι θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα, ενώ ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του Χουάνκαρ. Ο Ισπανός συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανεβάσει στροφές για να μη χάσει το αθηναϊκό ντέρμπι. Ο Παναθηναϊκός μαζί του είναι διαφορετικός, αφού βασίζεται πολύ στα ανεβάσματά του. Δεν έχει την ίδια ποιότητα στο τελευταίο επιθετικό τρίτο ο Γκάνεα.

Τέλος, με τις επιστροφές που αναφέραμε ο Γιοβάνοβιτς γεμίζει από επιλογές και περιμένει φυσικά και μεταγραφική ενίσχυση στη μεσαία του γραμμή. Οι μέρες περνούν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο εκλεκτός έχει βρεθεί.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Ολυμπιακός: Στο Βέλγιο ο Ζινκερνάγκελ, αυτοί είναι οι όροι της συμφωνίας με την Στάνταρ Λιέγης – Μπαίνει οψιόν αγοράς

Νέο χτύπημα η ΑΕΚ! Συμφώνησε με τον Σιντιμπέ, έρχεται στην Ελλάδα

Μέσι εναντίον Κριστιάνο Ρονάλντο, χαοτική η διαφορά – Ποιος έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Επιστροφές που τον αλλάζουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.