ΚΟΣΜΟΣ

Βασίλισσα Ελισάβετ – Twitter: «Όταν είσαι άνεργος, 73 ετών και σου λένε σήκω, πιάνεις δουλειά»

Συνεχίζεται το «ρεσιτάλ» στο Twitter για τη Βασίλισσα Ελισάβετ, με το Πρίγκιπα Κάρολο και τη σύντροφό του Καμίλα να έχουν την τιμητική τους!
Βασίλισσα Ελισάβετ – Twitter: «Όταν είσαι άνεργος, 73 ετών και σου λένε σήκω, πιάνεις δουλειά»

Από το βράδυ της Πέμπτης (8/9) η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν βρίσκεται πια κοντά μας και ο θάνατός της μονοπωλεί τόσα τα κορυφαία ειδησεογραφικά πρακτορεία του πλανήτη, όσο και το Twitter.

Έτσι μετά το χιούμορ με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη και τη Βασίλισσα Ελισάβετ, σειρά πήραν ο Πρίγκιπας Κάρολος και η σύζυγός του Καμίλα Πάρκερ Μπόουλς, οι οποίοι θα πάρουν το χρίσμα του Βασιλιά και της Βασίλισσας (ή της queen consort έστω, δηλαδή της βασιλικής συζύγου) πλέον.

Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το Twitter πήρε φωτιά με τον «… άνεργο Κάρολο που θα πιάσει δουλειά στα 73 του» με την υπόσχεση που έδωσε στην Καμίλα και τελικά κράτησε ότι «… θα την κάνει βασίλισσα», αλλά και με το ότι «…μετά από Περιστέρα (σ.σ. σύζυγος Τσίπρα) πρώτη κυρία, θα έχουμε και Καμίλα (σ.σ. εννοεί την Καμήλα το ζώο!) Βασίλισσα».

Ένας άλλος χρήστης πάλι που δεν αντέχει να βλέπει παντού πρώτη την είδηση του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ έγραψε: «Ξύπνησα, έφαγα english breakfast, τώρα τρώω fish & chips και σε λίγο θα πάρω το τσάι μου, βλέποντας παντού πρώτο θέμα το θάνατο της».

Βασίλισσα Ελισάβετ – Twitter: Δείτε παρακάτω τα πιο χαρακτηριστικά σχόλια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Βασίλισσα Ελισάβετ – Twitter: «Όταν είσαι άνεργος, 73 ετών και σου λένε σήκω, πιάνεις δουλειά»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.