MEDIA

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Η Ελεάνα θέλει να τελειώσει τον Στρατή – Αυτοί την βοηθούν

Νέα δυναμική είσοδος από το κανάλι του ΣΚΑΪ με μία απαγορευμένη ιστορία αγάπης να περιγράφεται στη σειρά «Γλυκάνισος».
Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Η Ελεάνα θέλει να τελειώσει τον Στρατή – Αυτοί την βοηθούν

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Ο Γλυκάνισος έρχεται προσεχώς από τον ΣΚΑΪ για να μας καθηλώσει με την ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Στρατή και τη Ραζάν η οποία αναμένεται να σαρώσει την τηλεθέαση.

Με φόντο την όμορφη Λέσβο καθώς τα περισσότερα γυρίσματα έχουν γίνει στο όμορφο νησί του ανατολικού Αιγαίου και συγκεκριμένα σε Πλωμάρι, το Μόλυβο αλλά και τη Μυτιλήνη, η σειρά μας παρουσιάζει δύο αντίθετους κόσμους οι οποίοι όταν συναντιούνται δημιουργούν ένα ακαταμάχητο πάθος.

Οι εξελίξεις στη σειρά αναμένεται να τρέξουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο όπως σας έχουμε ήδη γράψει σε άλλα αποκαλυπτικά άρθρα μας.

Ο Στρατής θα μάθει ότι ο Καρίμ είναι γεωπόνος και παίρνει την απόφαση να τον προσλάβει να δουλέψει στα κτήματά τους.

Την ίδια ώρα, η Ανθή μαθαίνει για τις απειλές που έχει δεχτεί ο Νικήτας από τον Μενέλαο και η αναπόφευκτη σύγκρουση με τον πατέρα της την φέρνει ακόμη πιο κοντά με τον έρωτά της.

Η Ελεάνα μιλάει στο τηλέφωνο με την Αναστασία και προσπαθεί να μάθει νέα του Στρατή έτσι ώστε να φτιάξει το σχέδιο εξόντωσής του. Σύμμαχος της στην προσπάθεια θα είναι ο Αντρέας.

Ταυτόχρονα, ο Στρατής στέλνει ένα σημείωμα στη Ραζάν για να συναnτηθούν ξανά. Τι θα κάνει όμως η Φατιμέ για να εμποδίσει το κακό που βλέπει πως έρχεται;

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις για τα επόμενα επεισόδια «Γλυκάνισος» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο Mediatime.

Διαβάστε Επίσης:

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Ο Μπίλι παρενοχλεί τη Ραζάν στη ταβέρνα – Ο Στρατής καταγγέλλει Έλληνες για την δολοφονική επίθεση

Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Άγρια επίθεση στη Ραζάν – Αυτοί είναι ύποπτοι για το μαχαίρωμα του Στρατή

Έλενα Πιερίδου: Η πρωταγωνίστρια του «Γλυκάνισος» καθηλώνει μέσα απο 8 φωτογραφίες

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γλυκάνισος επόμενα επεισόδια: Η Ελεάνα θέλει να τελειώσει τον Στρατή – Αυτοί την βοηθούν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα