ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Premier League: Αυτή είναι η ακριβότερη ενδεκάδα για φέτος – Εκτός Ρονάλντο και Φαν Ντάικ!

Αυτή είναι η ακριβότερη ενδεκάδα της φετινής Premier League - Πολλές εκπλήξεις, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και τον Βίρτζιλ Φαν Ντάικ να μένουν εκτός.
Premier League: Αυτή είναι η ακριβότερη ενδεκάδα για φέτος – Εκτός Ρονάλντο και Φαν Ντάικ!

Η Premier League μετά από μια μικρή διακοπή ελέω του θανάτου της Βασίλισσας Ελισάβετ ετοιμάζεται να επιστρέψει δυναμικά σήμερα με δύο αναμετρήσεις για την όγδοη αγωνιστική.

Το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου βίωσε ένα καυτό μεταγραφικά καλοκαίρι, με τις ομάδες του να ξοδεύουν περισσότερα από δύο δισ. ευρώ προκειμένου να ενισχύσουν τα ρόστερ τους και να μπούνε όσο πιο έτοιμες στη μάχη για την διεκδίκηση του πολυπόθητου τίτλου.

Η νεοφώτιστη Νότιγχαμ Φόρεστ του Βαγγέλη Μαρινάκη, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ με τους Κασεμίρο, Άντονι, η Τσέλσι στο πρώτο της καλοκαίρι χωρίς τον Αμπράμοβιτς, η Σίτι με την βόμβα του Χάαλαντ αλλά και η Λίβερπουλ που βρήκε την απάντηση με τον Ντάργουιν Νούνιες, είναι οι ομάδες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι.

Οι μεταγραφές όμως αποτελούν (μέχρι τον Ιανουάριο) παρελθόν, με τους συλλόγους της Premier League να έχουν βάλει, τα.. κεφάλια μέσα και να είναι απόλυτα συγκεντρωμένες στους στόχους που έχουν θέσει η καθεμία.

Ποια όμως είναι η ακριβότερη ενδεκάδα του φετινού πρωταθλήματος σύμφωνα με την χρηματιστηριακή αξία των παικτών στο Transfermarkt;

Premier League: Αυτή είναι η ακριβότερη ενδεκάδα για φέτος – Εκτός Ρονάλντο και Φαν Ντάικ!

Ορισμένοι είδαν την αξία τους να εκτοξεύεται ενώ στον αντίποδα, παίκτες όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμη και ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, είδαν τη δική τους να κατρακυλά και να τους βγάζει από την ακριβότερη ενδεκάδα της φετινής Premier League.

Όσον αφορά αυτή την ενδεκάδα, δεν θα βρείτε κανέναν παίκτη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την Λίβερπουλ να μετράει πέντε παίκτες, την Σίτι να είναι δεύτερη με τέσσερις ενώ από έναν έχει η Τσέλσι και η Γουέστ Χαμ

Συνολική αξία των 11; 905 εκατομμύρια ευρώ!

Πιο συγκεκριμένα, την πιο ακριβή ενδεκάδα για φέτος αποτελούν οι:

1. Άλισον Μπέκερ (Λίβερπουλ) – 50 εκατ. ευρώ
2. Ρούμπεν Ντίας (Μαν. Σίτι) – 75 εκατ. ευρώ
3. Γουέσλει Φοφανά (Τσέλσι) – 65 εκατ. ευρώ
4. Αλεξάντερ Τρεντ Άρνολντ (Λίβερπουλ) – 80 εκατ. ευρώ
5. Άντριου Ρόμπερτσον (Λίβερπουλ) – 65 εκατ. ευρώ
6. Ντέκλαν Ράις (Γουέστ Χαμ) – 80 εκατ. ευρώ
7. Φιλ Φόντεν (Μαν. Σίτι) – 90 εκατ. ευρώ
8. Κέβιν Ντε Μπρόινε (Μαν. Σίτι) – 85 εκατ. ευρώ
9. Μο Σαλάχ (Λίβερπουλ) – 90 εκατ. ευρώ
10. Λουίς Ντίαζ (Λίβερπουλ) – 75 εκατ. ευρώ
11. Έρλινγκ Χάαλαντ (Μαν. Σίτι) – 150 εκατ. ευρώ

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Premier League: Αυτή είναι η ακριβότερη ενδεκάδα για φέτος – Εκτός Ρονάλντο και Φαν Ντάικ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.