GOSSIP

Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πονίτκα που θέλει ο Παναθηναϊκός

Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πονίτκα που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model.
Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πονίτκα που θέλει ο Παναθηναϊκός

Ο Ματέους Πονίτκα «παίζει» δυνατά για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός και ήδη στο Twitter επικρατεί «τρέλα» από τους οπαδούς τους τριφυλλιού, για τον Πολωνό.

Ο Πονίκτα που πραγματοποίησε ένα εξαιρετικό Ευρωμπάσκετ, οδηγώντας την Εθνική Πολωνίας στην 4η θέση, σε περίπτωση που έρθει να αγωνιστεί στη χώρα μας, δεν θα έρθει… μόνος.

Θα συνοδεύεται από την σύζυγό του, η οποία είναι πραγματική καλλονή όπως μπορείτε να διαπιστώσετε κι εσείς.

Ο λόγος για την Ντορότα Τρογιανόφσκα, η οποία το 2011 είχε λάβει μέρος στην πολωνική έκδοση του Next Top Model. Όχι άδικα βεβαίως.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι κριτές της είχαν πει τότε πως: «… είσαι πολύ σέξι για να γίνεις μοντέλο». Τελικά η 34χρονη γυναίκα (τότε 23) είχε καταλάβει την 7η θέση.

Με τον Ματέους Πονίτκα αποτελούν ένα όμορφο ζευγάρι για αρκετά χρόνια, ενώ ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας από το 2019.

Τέλος να σημειώσουμε πως η κυρία Τρογιανόφσκα έχει ένα παιδί 16 ετών, από παλαιότερη σχέση της, δηλαδή έγινε μαμά μόλις στα 18!

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες

Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πολωνού γκαρντ, Ματέους Πονίτκα, που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model. Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πολωνού γκαρντ, Ματέους Πονίτκα, που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model. Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πολωνού γκαρντ, Ματέους Πονίτκα, που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model. Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πολωνού γκαρντ, Ματέους Πονίτκα, που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model. Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πολωνού γκαρντ, Ματέους Πονίτκα, που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model. Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πολωνού γκαρντ, Ματέους Πονίτκα, που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model. Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πολωνού γκαρντ, Ματέους Πονίτκα, που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model. Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πολωνού γκαρντ, Ματέους Πονίτκα, που θέλει ο Παναθηναϊκός - Είχε λάβει μέρος στο Next Top Model.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτή είναι η πανέμορφη σύζυγος του Πονίτκα που θέλει ο Παναθηναϊκός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.