ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Στον πάγο ο Σισέ – Τι θα κάνει ο Μίτσελ στα στόπερ

Στον Ολυμπιακό θα τραβήξουν στην άκρη για ένα διάστημα τον Σισέ, κάτι που σημαίνει πως ο Μίτσελ πρέπει να σκεφτεί λύσεις στα στόπερ.
Ολυμπιακός: Στον πάγο ο Σισέ – Τι θα κάνει ο Μίτσελ στα στόπερ

Η επόμενη μέρα της ήττας που υπέστη ο Ολυμπιακός από την Καραμπάγκ είναι πολύ δύσκολη. Διότι, πέραν των λιγοστών ελπίδων για πρόκριση ακόμα και στο Conference League έχει προκύψει ένα θέμα και με τον Σισέ. Η σκέψη που υπάρχει είναι να μείνει στον «πάγο» για ένα χρονικό διάστημα. Τι θα κάνει ο Μίτσελ στα στόπερ.

Ο Μίτσελ έχασε το ματς με τις αλλαγές όταν μπήκε ο Μαρσέλο, αλλά έχασε και έναν παίκτη κάνοντάς τον αλλαγή αμέσως μετά το λάθος του. Ο λόγος για τον Σισέ. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός από το πρώτο λεπτό ήταν κακός μέσα στο γήπεδο, ολοκλήρωσε μια τραγική εμφάνιση με ένα ολέθριο λάθος. Ο Ισπανός όφειλε εκείνη τη στιγμή να τον προστατέψει αφήνοντάς τον στο γήπεδο. Αυτός είναι ο Μίτσελ και δυστυχώς αυτός είναι και ο Σισέ.

Ο κόσμος μη έχοντας προλάβει να χωνέψει το γκολ που δέχθηκε η ομάδα του από ένα τέτοιο παιδικό λάθος, ξέσπασε. Από τις σπάνιες φορές που κυριαρχεί ένα τέτοιο μακρόσυρτο «ου» από την κερκίδα στη διάρκεια αλλαγής. Ούτε με τον Ονιεκούρου δεν ήταν τόσο έντονο, για παράδειγμα. Η κριτική του κόσμου είναι σεβαστή, ωστόσο, σε κάθε περίπτωση εύκολο να προσπεράσει αυτό ένας παίκτης δεν είναι.

 

 

Και το κακό είναι πως δεν το προσπέρασε. Η ψυχραιμία είναι σημαντικός οδηγός σε τέτοιες περιπτώσεις και ο Σισέ δεν την είχε. Το περιστατικό που έλαβε χώρα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού με τον Σενεγαλέζο και φίλαθλο των «ερυθρολεύκων» καταγράφηκε.

Ολυμπιακός: Η επόμενη μέρα του Σισέ και τα στόπερ

Σε πρώτη φάση ο Σισέ θα μείνει λίγο εκτός δράσης. Να ηρεμήσει ο ίδιος, το κεφάλι του και να το πιάσει από την αρχή. Αν μπορείς σαφώς να το πιάσει από την αρχή. Διότι, εδώ έχουμε δύο άξονες στο πρόβλημα. Ο πρώτος έχει να κάνει με την ψυχολογία του παίκτη. Πόσο εύκολο είναι να πάει παρακάτω και να εμφανιστεί με μια κανονικότητα στο γήπεδο και να παίξει ποδόσφαιρο. Ο δεύτερος έχει να κάνει με το club. Η συμπεριφορά δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη.

Ο Σισέ θα μείνει εκτός για λίγο χρονικό διάστημα. Μόνο που ο Ολυμπιακός έχει πρόβλημα στα στόπερ. Οι Ρέτσος και Μπα είναι ακόμα εκτός δράσης. Ο πρώτος δεν είναι ακόμα κοντά στο να επιστρέψει, περισσότερες πιθανότητες έχει ο Μπα. Δύσκολα βέβαια να είναι –στο αρχικό σχήμα τουλάχιστον- για το ματς με τον ΟΦΗ.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ο Ολυμπιακός είναι αναγκασμένος να «βαφτίσει» στόπερ τους Βρσάλικο και Εμβιλά. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι ο ένας που θα ξεκινήσει σίγουρα στην Κρήτη, ωστόσο δεν είναι απλό να παίξει ο Εμβιλά δίπλα του. Όχι πως αποκλείεται ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά οι δυο τους ομοιάζουν στον τρόπο παιχνιδιού που έχουν. Πιο πιθανή μοιάζει η μονιμοποίηση του Κροάτη στο κέντρο της άμυνας,. Η παρουσία του Άβιλα άλλωστε στο δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής ήταν τέτοια που δείχνει πως ο Ισπανός δεν θα βγει από την ενδεκάδα.

Η συγγνώμη του Σισέ

Πάντως ο Σισέ ένιωσε την ανάγκη να απολογηθεί στον κόσμο και την ομάδα του Ολυμπιακού για τη συμπεριφορά του, τονίζοντας ότι όλα έγιναν πάνω στην φόρτιση του παιχνιδιού. «Συγγνώμη, ελπίζω να με συγχωρέσετε γιατί έχω δείξει ότι είμαι ένας από εσάς», ήταν το κεντρικό νόημα της ανάρτησης του υψηλόσωμου στόπερ η οποία είναι σε ελληνικά και αγγλικά.

Δείτε την παρακάτω


Αθλητικές ειδήσεις

Τα παραπανίσια κιλά του Μαρσέλο

Σύντομα ο Πασχαλάκης θα πάρει τη θέση του Τζολάκη

Δείτε επίσης

Love Island: Αυτό είναι το Instagram της Χριστίνας που φέρνει τον… καύσωνα με τις στάσεις της στη γιόγκα 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Στον πάγο ο Σισέ – Τι θα κάνει ο Μίτσελ στα στόπερ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…