ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Γιακουμάκης: Λύτρωσε στο φινάλε τη Σέλτικ (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη στη Σέλτικ επί της Σεντ Τζόνστον.
Γιακουμάκης: Λύτρωσε στο φινάλε τη Σέλτικ (vid)

Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκοράρει διαρκώς και «βλέπει» Premier League. Με τέτοιες εμφανίσεις το ενδεχόμενο μεταγραφής δεν μπορεί αν αποκλειστεί.

Πολλές φορές σημαντικό δεν είναι απλά να βρίσκεις δίχτυα. Είναι και το να βάζεις μεγάλα γκολ. Ο Γιακουμάκης το κάνει αυτό και το επιβεβαίωσε το Σάββατο (8/10) για άλλη μία φορά.

Στο ματς με τη Σεντ Τζόνσον η Σέλτικ φλέρταρε έντονα με την γκέλα. Χαλάρωσε και πήγε να το πληρώσει. Στο 90’+3 ο Μίτσελ ισοφάρισε και δύο λεπτά αργότερα ο Γιακουμάκης απάντησε. Ο Μπερναμπέι από αριστερά έβγαλε ωραία σέντρα, ο Έλληνας φορ πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας, ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και με το αριστερό εκτέλεσε τον Μάθιους.

Με αυτό το γκολ η Σέλτικ πήγε στο +5 από τη Ρέιντζερς έχοντας ένα ματς περισσότερο. Όσο για τον Ηρακλειώτη φορ; Αυτό ήταν το τρίτο του τέρμα σε επτά αγώνες πρωταθλήματος για φέτος. Δεν έχει καταφέρει να ανοίξει λογαριασμό στο Champions League στα τρία παιχνίδια που έχει παίξει στη φάση των ομίλων. Αντιθέτως, έχει βρει δίχτυα στο League Cup.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Άρης: «Αστακός» ο Καρυπίδης – Ποιον αφήνει εκτός ο Ετέμπο – Αναποφάσιστος (ακόμα) ο Πάρντιου!

Ολυμπιακός: Το απόλυτο limit down στους παίκτες Μοντέστο, Ανιγκό και… Ισά

Αυτός είναι ο λόγος που έγινε αυτή η επιλογή στον Παναθηναϊκό Β’

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Γιακουμάκης: Λύτρωσε στο φινάλε τη Σέλτικ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.