ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ομάδα-έκπληξη θέλει να τον πάρει από τη Γιουνάιτεντ – Θα δεχτεί ο ίδιος;

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αυτό είναι πιο ξεκάθαρο από ποτέ.
Κριστιάνο Ρονάλντο: Ομάδα-έκπληξη θέλει να τον πάρει από τη Γιουνάιτεντ – Θα δεχτεί ο ίδιος;

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού ήταν αναμφίβολα αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα συνεχίσει να αγωνίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ή όχι.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, έδειξε με κάθε τρόπο ότι θέλει να αποχωρήσει αφού δεν είναι ευχαριστημένος με την πορεία της ομάδας.

Η ομάδα του Μάντσεστερ συνεχίζει να απογοητεύει και Έρικ Τεν Χάαγκ δεν μπορεί με τίποτα να αλλάξει τα πράγματα μέσα σε αυτή.

Η πορεία της στην Premier League σίγουρα δεν είναι αυτοί που πίστευαν το καλοκαίρι, ειδικά με τις μεταγραφές που έγιναν, ωστόσο και πάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ψάχνει να βρει το… αντίδοτο.

Στη μετά Φέργκιουσον εποχή κανείς δεν έχει καταφέρει να την οδηγήσει στον τίτλο κάτι που δεν θα γίνει και φέτος, αφού έχει μείνει ήδη 12 βαθμούς πίσω από την κορυφή.

Ωστόσο φαίνεται ότι θα αλλάξουν πολλά τους επόμενους μήνες, αφού η Ίντερ Μαϊάμι μπαίνει δυναμικά για να τον αποκτήσει.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η «Daily Star» η ομάδα του MLS είναι έτοιμη να προσφέρει πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση του, ενώ ο παίκτης μπορεί να φτάσει να λαμβάνει 30 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Σίγουρα πολλά θα παίξουν ρόλο και από τα… θέλω του Κριστιάνο Ρονάλντο, αν θέλει δηλαδή να αποχωρήσει από την Ευρώπη για ένα πρωτάθλημα σίγουρα αρκετά χαμηλότερου επιπέδου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κριστιάνο Ρονάλντο: Ομάδα-έκπληξη θέλει να τον πάρει από τη Γιουνάιτεντ – Θα δεχτεί ο ίδιος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.