ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Άρης: Θα κάνει το ίδιο λάθος ο Πάρντιου; Οι σκέψεις του Άγγλου ενόψει ΑΕΚ!

Το δίλημμα του Άλαν Πάρντιου για τον άξονα και η φανέλα με το «9»! Ποιοι έχουν προβάδισμα για την 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ!
Άρης: Θα κάνει το ίδιο λάθος ο Πάρντιου; Οι σκέψεις του Άγγλου ενόψει ΑΕΚ!

ΆρηςΑΕΚ το παιχνίδι που συγκεντρώνει τα φώτα της αγωνιστικής (21.15, Novasports Prime). Το ερώτημα είναι αν ο Άλαν Πάρντιου έπαθε (στον Βόλο) και έμαθε! Τι σκέφτεται για την 11άδα ο Άγγλος.

Ένα ακόμα ντέρμπι στο «Βικελίδης» για τον Άρη που υποδέχεται την ΑΕΚστο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League. Μετά από κακή εμφάνιση και ήττα στον Βόλο. Κάτι ανάλογο που είχε συμβεί και μετά το ματς στο Αγρίνιο, όταν υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ.

Τα προβλήματα για τον Άλαν Πάρντιου γνωστά. Ο Ντουκουρέ που θα αργήσει αρκετά να επιστρέψει και ο Μπράμπετς που είναι και η μεγαλύτερη απουσία για τον Άγγλο τεχνικό.

Το κενό του Τσέχου θα καλύψει ο Ενκουλού. Το πείραμα με Πίρσμαν απέτυχε παταγωδώς στο Πανθεσσαλικό, με τον Βέλγο που δεν ειναι στόπερ, να εκθέτει και τον Μαζικού.

Το κενό του Ντουκουρέ, δεν θα καλύψει ο Ετέμπο, αφού όπως έγραψε το Sportime, o Nιγηριανός δεν είναι έτοιμος και στην καλύτερη θα είναι στον πάγκο. Η παρουσία του στην 20άδα άφησε εκτός τον Ροντρίγκες, αφού οι ξένοι του Άρη είναι υπεράριθμοι.

Άρης – ΑΕΚ: 4-3-3 ή 4-2-3-1

Το πρωτο δίλλημα του Άγγλου έχει να κάνει με τη διάταξη. Διάταξη που την.. κάνουν οι ποδοσφαιριστές. Ο Νταμπό φαντάζει επικρατέστερος για τη μια θέση στον άξονα. Σε περίπτωση που επιλεχθεί ο Ματέο Γκαρσία και όχι ο Ντιόπ που έγινε αλλαγή στο ημιχρονο στο Βόλο, τότε ο Άρης θα παίξει με τριάδα στο κέντρο την οποία θα συμπληρώσει ο Μανού Γκαρσία.

Η φανέλα με το «9»!

Ούτε με Πάλμα σέντερ φορ δικαιώθηκε στον Βόλο ο Πάρντιου. Κράτησε τον Γκρέι στον πάγκο με αποτέλεσμα να χάσει όχι έναν, αλλά και τους δύο ποδοσφαιριστές. Οι τελευταίες δοκιμές έδειξαν οτι ο Άγγλος έπαθε και έμαθε και θα δώσει ξανά φανέλα βασικού στον πρώτο σκόρερ της ομάδας του.

Δεν χωράνε όλοι οι εξτρέμ!

Με τον Γκρέι βασικό, ο Πάλμα θα μείνει είτε στον πάγκο, είτε θα παίξει στα «φτερά» της επίθεσης. Η μόνη θέση που μπορεί να πάρει είναι εκείνη του Ιτούρμπε, αφού ο Μαντσίνι δεν κουνιέται από την 11άδα των «κιτρινόμαυρων».

Άρης – ΑΕΚ: Οι σίγουροι της 11άδας

Οι υπόλοιπες θέσεις φαίνεται πως έχουν κλειδώσει. Ο Κουέστα θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Φαμπιάνο ο ένας στόπερ και οι Μαζικού, Εμπακατά στα άκρα της άμυνας, αν και ο Οντουμπάτζο διεκδικεί και αυτός θέση, αλλά με μειονέκτημα.

Οι υπόλοιποι της αποστολής είναι οι Σιαμπάνης, Ζερβίνιο, Καμάτσο, Πίρσμαν και Τανούλης.

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Άρης: Αυτή η ομάδα ενδιαφέρθηκε για Πάλμα

Σάμαρης: Απίστευτη αποθέωση από τους οπαδούς της Μπενφίκα – Δάκρυσε ο Έλληνας χαφ (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άρης: Θα κάνει το ίδιο λάθος ο Πάρντιου; Οι σκέψεις του Άγγλου ενόψει ΑΕΚ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!