ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτό είναι το σχέδιο της Μπαρτσέλονα στις μεταγραφές – Συνεχίζουν την τακτική τους οι Μπλαουγκράνα!

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Μπαρτσελόνα δεν αλλάζει και θα συνεχίσει προς μία κατεύθυνση.
Αυτό είναι το σχέδιο της Μπαρτσέλονα στις μεταγραφές – Συνεχίζουν την τακτική τους οι Μπλαουγκράνα!

Μπορεί η Μπαρτσελόνα να ξόδεψε αρκετά για να επανέλθει σε τοπ επίπεδο στη La Liga, ωστόσο τα οικονομικά της θέματα είναι μεγάλα.

Η συμφωνία με το Spotify έφερε χρήματα στα ταμεία, όπως και η πώληση του Ομπαμεγιάνγκ στην Τσέλσι, ωστόσο αυτά είναι πολύ λίγα για ένα κλαμπ με τόσα μεγάλα έξοδα.

Έτσι η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με όσα αναφέρει το «Goal» θα συνεχίσει να στοχεύει σε ξένους ποδοσφαιριστές.

Συγκεκριμένα, μετά την επιτυχία των μεταγραφών του Αντρές Κρίστινσεν, του Φρανκ Κέσι, του Χέκτορ Μπελερίν και του Μάρκος Αλόνσο, η Μπαρτσελόνα καλοβλέπει και άλλες επιλογές.

Έτσι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ομάδας, Ματέου Αλιμανί, έχει αποφασίσει να τσεκάρει κάθε πιθανή περίπτωση ποδοσφαιριστή που μένει ελεύθερος ή λήγει το συμβόλαιο του.

Στόχος να έρθουν ποδοσφαιριστές με μικρό κόστος, χωρίς δηλαδή να δοθούν λεφτά στις ομάδες τους, είτε να συμφωνήσουν οι Μπλαουγκράνα έξι μήνες νωρίτερα μαζί τους.

Το σίγουρο είναι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει για την Μπαρτσελόνα, που έχει ξεφύγει θέλοντας και μη, από τις σπατάλες του παρελθόντος.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αυτό είναι το σχέδιο της Μπαρτσέλονα στις μεταγραφές – Συνεχίζουν την τακτική τους οι Μπλαουγκράνα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.