MEDIA

Μαύρο Ρόδο: Συγκάλυψαν φόνο για να μην βγει στη φορά απόπειρα βιασμού της μικρής Άννας

Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται στης νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο».
Μαύρο Ρόδο: Συγκάλυψαν φόνο για να μην βγει στη φορά απόπειρα βιασμού της μικρής Άννας

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν το Mega πέρα από την… πετυχημένη συνταγή με τη Γη της Ελιάς έχει ποντάρει πάρα πολλά πάνω στο Μαύρο Ρόδο, το οποίο φαίνεται να κερδίζει το στοίχημα!

Η νέα δραματική σειρά σαρώνει στην τηλεθέαση, ενώ το Twitter αποθέωσε Διδασκάλου, Φωτεινή Παπαθεοδώρου και Μιχαήλ Ταμπακάκη για το επεισόδιο της πρεμιέρας.

Μάλιστα, οι εξελίξεις που έρχονται υπόσχονται ακόμα μεγαλύτερα νούμερα. Όπως διαβάσατε στο Sportime η Πολυξένη ξεσπά απέναντι στην Όλγα, ενώ αυτή τη φορά στο επίκεντρο έρχεται η μικρή Άννα.

Μαύρο Ρόδο: Συγκάλυψαν φόνο για να μην βγει στη φορά απόπειρα βιασμού της μικρής Άννας

Από το πρώτο επεισόδιο λοιπόν η αγωνία εκτινάχθηκε με την υπόνοια ενός φόνου με συγκάλυψη από ορισμένες μοναχές. Η σκηνή με την μικρή Άννα να προσπαθεί να διαφύγει από τον πατέρα του Σαράντου, αλλά και εκείνη με τον παιδόφιλο που προσπαθούσε να ασελγήσει στην μικρή, σόκαρε τους τηλεθεατές.

Η κατάληξη ήταν να τον σπρώξει βίαια και να πέσει εκείνος πάνω σε μία τσουγκράνα. Εκείνο το βράδυ η μικρή Άννα βρήκε καταφύγιο στο μοναστήρι, κοντά στην θεία της και αδελφή της μητέρας της που είχε πεθάνει.

Εν συνεχεία, η αδερφή Αυξεντία μαζί με την τότε Ηγουμένη, βρήκαν τον πατέρα του Σαράντου και έκρυψαν το πτώμα για να μην κατηγορηθεί το παιδί για τίποτα.

Διαβάστε για όλες τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Μαύρο Ρόδο» και για όλες τις αγαπημένες σας σειρές στο mediatime.gr.

Δείτε το trailer από το σημερινό επεισόδιο

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μαύρο Ρόδο: Συγκάλυψαν φόνο για να μην βγει στη φορά απόπειρα βιασμού της μικρής Άννας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Δανάη Τριανταφυλλίδου

Εργάζομαι στο Sportime από το 2018. Γράφω για Media, Celebrities, Gossip κι όχι μόνο. Δεν έχω καλή σχέση με τα social, αλλά τα χρησιμοποιώ συχνά. Μου αρέσει να γράφω τα άρθρα μου σφαιρικά και να αναδεικνύω όλες τις πτυχές της είδησης. Μου αρέσουν τα reality games όπως το Survivor, MasterChef κι άλλα