ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Χτίζει πάνω στον Αλμέιδα για πολλά χρόνια – Τι έλεγαν για Τσίβας και Ιντεπεντιέντε

Ο Αλμέιδα είναι ο προπονητής που η ΑΕΚ έψαχνε για πολλά χρόνια και χτίζει πάνω του - Τι έλεγαν στην Ένωση για Τσίβας και Ιντεπεντιέντε
ΑΕΚ: Χτίζει πάνω στον Αλμέιδα για πολλά χρόνια – Τι έλεγαν για Τσίβας και Ιντεπεντιέντε

Ο Ματίας Αλμέιδα με 5 νίκες σε 7 παιχνίδια μπορεί να είναι στο -6 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό αλλά κερδίζει τον κόσμο της ΑΕΚ.

Η ομάδα του παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει σαφή τακτική εικόνα, είναι γρήγορη, διέλυσε τον Άρη στο επιθετικό transition και γενικά βγάζει στοιχεία σύγχρονου συνόλου.

Στα συν του Αλμέιδα πως προετοίμασε την ΑΕΚ με 3-5-2 αλλά είδε ότι δεν του έβγαινε, το άλλαξε σε 4-4-2 και όλα πάνε πρίμα.

Να τονιστεί εδώ πως από το κλαμπ έλεγαν πως δεν υπάρχει ίχνος ανησυχίας τα όσα γράφονταν περί ενδιαφέροντος των Τσίβας και Ιντεπεντιέντε μια και ο κόουτς ήθελε καιρό να έρθει στην Ευρώπη και στόχος του είναι να καθιερωθεί αρχικά στην Ένωση.

Ο Αλμέιδα άλλωστε είναι γνωστό σε όλους πως δεν είναι ο άνθρωπος που παρατάει πρότζεκτ στη μέση, ειδικά από την στιγμή που υπάρχει μια σχετική οργάνωση στο κλαμπ.

Για τον Αργεντινό ο Μελισσανίδης είναι πολύ ικανοποιημένος. Η προσωπικότητα του είναι ισχυρή, η ομάδα παίζει μπάλα, τι άλλο να θέλει ο κόσμος.

Οι σκέψεις πλέον είναι δεδομένες. Η ΑΕΚ θέλει να χτίσει πάνω στον Αλμέιδα. Ο στόχος ήταν ίδιος και με Καρντόσο π.χ. Γιαννίκη, Ουζουνίδη αλλά ο Αργεντινός είναι άλλη πάστα.

Με την ελπίδα πως τα αποτελέσματα μπορούν να έρθουν από φέτος.

Διαβάστε τη στήλη Agent Greek στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ!

Κάντε εγγραφή  και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Ακολουθήστε τον Agent Greek και στο Twitter!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΚ: Χτίζει πάνω στον Αλμέιδα για πολλά χρόνια – Τι έλεγαν για Τσίβας και Ιντεπεντιέντε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.