ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Διαιτησία – Κοράκι: Άλλο η βούρτσα, άλλο η Λούτσα – Καμία σχέση τα δύο πέναλτι!

Καμία σχέση το πέναλτι στο Παναθηναϊκός - ΑΕΚ με εκείνο στο Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ. Τι λέει η ΚΕΔ για τη φάση στη Βοιωτία. Ποιος ρέφερι έκανε support με «κρύα» καρδιά σε υπόδειξη διεθνούς ρέφερι!
Διαιτησία – Κοράκι: Άλλο η βούρτσα, άλλο η Λούτσα – Καμία σχέση τα δύο πέναλτι!

Διαιτησία – Κοράκι: Προφανώς και έχουν άγνοια κανονισμού όσοι προσπαθούν να βρουν ομοιότητες ανάμεσα στο δεύτερο πέναλτι στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με εκείνο στο Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ. Η θέση της ΚΕΔ και το support σε υπόδειξη πέναλτι διεθνούς ρέφερι!

Διαιτησία: Βούρτσα. Εργαλείο με σκληρές φυσικές, συνθετικές ή συρμάτινες τρίχες, που χρησιμοποιείται για καθαρισμό, βάψιμο, χτένισμα ή γυάλισμα.

Λούτσα. Οικισμός που συναντάμε στην Αττικη, στην Άρτα, στην Εύβοια, στην Μεσσηνία και στην Πρέβεζα.

Οι δύο λέξεις κάνουν ρίμα, αλλά έχουν τελείως διαφορετικές έννοιες, οπότε φρόνιμο είναι να μην τις συγχέουμε!

Και αφού τελειώσαμε στα της Νεοελληνικής γλώσσας, πάμε στα δικά μας.

Κάποιοι βλέποντας το πέναλτι που έγινε φάουλ στο Λεβαδειακός – ΠΑΟΚ, θυμήθηκαν εκείνο της Λεωφόρου που έδωσε ο Καμπάκοφ στο Παναθηναϊκός – ΑΕΚ. Στο μαρκάρισμα του Γκαρσία στον Γκάνεα.

Πάμε τώρα να μαθουμε το «Α». Στη Λιβαδειά το αντικανονικό μαρκάρισμα ξεκινάει εκτός περιοχής και ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ εκτός περιοχής, αφού ο Ζίφκοβιτς αφήνει τον Μουτίνιο!

Στη Λεωφόρο, ο Γκαρσία ξεκινάει να μαρκάρει αντικανονικά τον Γκάνεα, το οποίο συνεχίζεται και εν τέλει ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ εντός της περιοχής πέναλτι.

Παράβαση λοιπόν έχουμε όχι εκεί που ξεκινάει το αντικανονικό μαρκάρισμα, αλλά εκεί που ολοκληρώνεται και ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ στον επιτιθέμενο να συνεχίσει ή να ολοκληρώσει την προσπάθεια του.

Το «Α» για σήμερα είναι αρκετό. Την άλλη εβδομάδα θα μάθουμε το «Β»!

Διαβάστε τη στήλη «Koράκι» στο e-Sportime εντελώς ΔΩΡΕΑΝ ΕΔΩ! Ποια είναι η ετυμηγορία του Μπένετ για την φάση στη Λιβαδειά.

Ποιος VARίστας έκανε support σε υπόδειξη πέναλτι διεθνούς διαιτητή που και ο ίδιος έδειξε να μην είναι σίγουρος για την απόφαση του.

Κάντε εγγραφή και διαβάστε καθημερινά δωρεάν την ηλεκτρονική έκδοση της Sportime e-εφημερίδα ΕΔΩ!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Διαιτησία – Κοράκι: Άλλο η βούρτσα, άλλο η Λούτσα – Καμία σχέση τα δύο πέναλτι!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!