ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League 2: Συμπληρώθηκαν οι ομάδες, μετατέθηκε η σέντρα – Πότε θα ξεκινήσει!

Ουτοπικό να ξεκινούσε στις 16/10 το πρωτάθλημα της Super League. Για πότε ορίστηκε (εκ νέου) η σέντρα του πιο... ταλαιπωρημένου επαγγελματικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη!
Super League 2: Συμπληρώθηκαν οι ομάδες, μετατέθηκε η σέντρα – Πότε θα ξεκινήσει!

Τoo good το by true για σέντρα της Super League 2 το Σαββατοκύριακο (15-16/10). Πάλι μετά την… παρέλαση η πρεμιέρα!

Μόλις την Τρίτη (11/10) καλύφθηκε το τελευταίο κενό από την ΕΠΟ, με τον Ηρακλή Λάρισας να γίνεται η 30η ομάδα της κατηγορίας! Δεδομένη λοιπόν η αναβολή της πρεμιέρας και η πρώτη σέντρα του πρωταθλήματος της Super League 2, που τείνει να γίνει πλέον θεσμός να ξεκινάει Νοέμβριο!

Την Τετάρτη (12/10), αφού διευθετήθηκε και ο καταμερισμός των ομάδων στους δύο ομίλους, η διοργανώτρια αρχή αποφάσισε να μεταθέσει την σέντρα του πρωταθληματος για τις 6 Νοεμβρίου! Oπως ακριβώς συνέβη και πέρσι, με την πρεμιέρα να πηγαίνει μετά την… παρέλαση.

Νέα κλήρωση δεν έγινε, με τον Διαγόρα να πηγαίνει οικειοθελώς στον Βόρειο όμιλο, καλύπτοντας το κενό της Ξάνθης. Στο Βόρειο όμιλο μπήκε και ο Ηρακλής Λάρισας, με την Ηλιούπολη να παίρνει το πρόγραμμα του Διαγόρα και ο ΠΑΟ Ρούφ εκείνο του Εργοτέλη.

Aναλυτικά οι ομάδες των δύο ομίλων:

Βόρειος όμιλος: Απόλλων Λάρισας, ΑΕΛ, Αλμωπός Αριδαίας, ΠΑΟΚ Β, Παναθηναϊκός Β, Απόλλων Πόντου, ΑΣΑ, Πανσερραϊκός, ΠΟΤ Ηρακλής, Θεσπρωτός, Νίκη Βόλου, Μακεδονικός, Βέροια, Ηρακλής Λάρισας.

Νότιος όμιλος: Χανιά, Διαγόρας, ΟΦ Ιεράπετρας, Αιγάλεω, Επισκοπή, Καλαμάτα, Καλλιθέα, Ηρόδοτος, Κηφισιά, ΑΕΚ Β, Ολυμπιακός Β, Απόλλων Σμύρνης, Παναχαϊκή, Προοδευτική.

Το πρόγραμμα της 1η αγωνιστικής

Βόρειος Όμιλος
Απόλλων Πόντου – Διαγόρας
Βέροια – ΠΑΟΚ Β’
Μακεδονικός – Νίκη Βόλου
Παναθηναϊκός Β’ – Απόλλων Λάρισας
Πανσερραϊκός- Θεσπρωτός
Ηρακλής – Αλμωπός
ΑΕΛ – Ηρακλής Λάρισας
Ρεπό: Αναγέννηση Καρδίτσας

Νότιος Όμιλος
ΠΑΟ Ρουφ – Προοδευτική
Αιγάλεω – Ιεράπετρα
Ηλιούπολη – Κηφισιά
Απόλλων Σμύρνης – ΑΕΚ Β’
Καλαμάτα – Ηρόδοτος
Επισκοπή – Ολυμπιακός Β’
Χανιά – Παναχαϊκή
Ρεπό: Καλλιθέα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League 2: Συμπληρώθηκαν οι ομάδες, μετατέθηκε η σέντρα – Πότε θα ξεκινήσει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Νίκος Μαρκάτος

Η καθημερινή του «επίσκεψη» για μια τριετία στο κτίριο της Λ. Αθηνών, όπου στεγάζεται το ΦΩΣ, του κόλλησαν το... μικρόβιο της Δημοσιογραφίας. Δεν υπήρχαν και οι μάσκες τότε! Αφού το σπούδασε το αντικείμενο, άνοιξε πρώτη η πόρτα της ΩΡΑΣ των ΣΠΟΡ. Στη 12ετή διαδρομή του, έκανε στάσεις στην ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ και στην SportDay. Mέχρι τον Ιούνιο του 2017. Mετά Sportime. Από την πρώτη μέρα της επιστροφής του στα Περίπτερα! Γουστάρει ότι οι περισσότεροι λατρεύουν να... μισούν. Τη διαιτησία!