ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

ΠΑΟΚ – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι στο μπάσκετ

Σε ρυθμούς ντέρμπι κινείται η Θεσσαλονίκη σήμερα με το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης να επικεντρώνει όλο το ενδιαφέρον.
ΠΑΟΚ – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι στο μπάσκετ

Η δεύτερη αγωνιστική στην Basket League ξεκινάει σήμερα με το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ Άρης να ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα. Οι δύο αιώνιοι αντίπαλοι έρχονται αντιμέτωποι για πρώτη φορά στη φετινή χρονιά πολύ νωρίς στο πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να πετύχει την πρώτη του νίκη στη σεζόν η οποία ξεκίνησε με μία ήττα από το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη. Ο «δικέφαλος» χρειάζεται την ψυχολογική «ώθηση» μίας νίκης σε ένα ματς τόσο σημαντικό όσο το σημερινό για να ξεκινήσει δυναμικά τη χρονιά.

Από την άλλη ο Άρης δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση έχοντας νικήσει με 69-65 τον Παναθηναϊκό στην πρώτη αγωνιστική. Οι κιτρινόμαυροι θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτή τη νίκη επιδεικνύοντας ταυτόχρονα ότι φέτος στοχεύουν ψηλά.

Ο αγώνας ΠΑΟΚ – Άρης θα έχει ζωντανή μετάδοση από το κανάλι της ΕΡΤ3 με την ώρα έναρξης του ντέρμπι να είναι στις 19:15.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΠΑΟΚ – Άρης: Το κανάλι μετάδοσης του ντέρμπι στο μπάσκετ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.