ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός: Συγκεκριμένες επιλογές από τον Μίτσελ για τον ΠΑΟΚ – Ποιες θα είναι οι αλλαγές σε επίθεση και άμυνα

Ο Μίτσελ έχει καταλήξει στο μεγαλύτερο μέρος της ενδεκάδας ενόψει ΠΑΟΚ. Ποιες αλλαγές θα κάνει μπροστά και πίσω.
Ολυμπιακός: Συγκεκριμένες επιλογές από τον Μίτσελ για τον ΠΑΟΚ – Ποιες θα είναι οι αλλαγές σε επίθεση και άμυνα

Ο Ολυμπιακός έμεινε ζωντανός για πρόκριση στο Conference League, αλλά θέλει να κάνει το ίδιο και στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Μίτσελ έχει μείνει πίσω στη Super League και η νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ είναι απαραίτητη. Ποιες αλλαγές θα κάνει ο Ισπανός στην ενδεκάδα του.

Αρχικά, είναι ξανά διαθέσιμοι οι Μπακαμπού και Χάμες Ροντρίγκες. Αμφότεροι διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα. Ο Γάλλος επιθετικός είναι δεδομένο πως θα ξεκινήσει και πολλές πιθανότητες έχει και ο Κολομβιανός σούπερ σταρ. Ο Μπακαμπού θα πάρει θέση στην επίθεση 100%.

Ο Χάμες με τον Αγκιμπού Καμαρά διεκδικούν μία θέση στο αρχικό σχήμα. Δεν αποκλείεται να προτιμηθεί ο Αφρικανός για τα τρεξίματα στο ξεκίνημα και να μπει στην πορεία της αναμέτρησης ο Ροντρίγκες. Ο έτερος Ροντρίγκες θα είναι επίσης στο αρχικό σχήμα, με τον Μασούρα στο άλλο άκρο. Οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι, ειδικά αν τελικά προτιμηθεί ο Αγκιμπού, Χουάνγκ Ινμπέομ και Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ θα παίξει κανονικά.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ-ΣΟΚ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Ολυμπιακός: Τι θα γίνει σε άμυνα και τέρμα

Ο Μίτσελ έχει πρόβλημα με τον Βρσάλικο. Δεν είναι 100% έτοιμος ο Άβιλα κι αυτός είναι ο λόγος που ανέβηκε στην πρώτη ομάδα ξανά ο Ανδρούτσος. Ο τελευταίος δεν θα είναι βασικός, αλλά είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην αποστολή. Ο Πασχαλάκης με την παρουσία του στον παιχνίδι του Μπακού έχει κερδίσει έδαφος και πιθανώς να κερδίσει και τη θέση κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού.

Ο Βρουσάι έχει προβάδισμα να παίξει δεξί μπακ. Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα παίξει σίγουρα στο κέντρο της άμυνας, με τον Μπα να είναι ο παρτενέρ του και αριστερά ο Ρέαμπτσιουκ. Με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή η ενδεκάδα θα είναι: Πασχαλάκης, Βρουσαι, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Χουάνγκ, Αγκιμπού, Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπακαμπού. Χάμες, Ντόι και Τζολάκης διεκδικούν επίσης θέση.

Αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Τελειώνει το μαρτύριο του Κούτρη

Μία φορά ο Μίτσελ πήγε κόντρα στη φιλοσοφία του με τους Έλληνες και το πλήρωσε – Το 4+ του Ισπανού στις ενδεκάδες

Δείτε επίσης

Θέλμα Χριστοφόρου: Αυτή είναι η πιο καλλίγραμμα γυμνασμένη Κύπρια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ολυμπιακός: Συγκεκριμένες επιλογές από τον Μίτσελ για τον ΠΑΟΚ – Ποιες θα είναι οι αλλαγές σε επίθεση και άμυνα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…