ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΛ – Λεβαδειακός 1-2: Πρόκριση με ανατροπή (vds)

Ο Λεβαδειακός έφερε τούμπα το ματς με την ΑΕΛ, νίκησε με 2-1 στο «Αλκαζάρ» και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.
ΑΕΛ – Λεβαδειακός 1-2: Πρόκριση με ανατροπή (vds)

Ματσάρα ήταν το ΑΕΛΛεβαδειακός. Το πάλεψαν πολύ και οι δύο, φάσεις υπήρχαν μπροστά από τις εστίες και στο φινάλε οι Βοιωτοί με 2-1 έκλεισαν εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Δυνατά ξεκίνησε το ματς. Λούα Λούα και Όγκμποε είχαν τις πρώτες φάσεις, ενώ στο 7′ ο Πεντρόσο με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα του Στογιάνοβιτς. Από το πουθενά λίγο έλειψε να γίνει και το 2-0. Στο 15′ ο Χαμόντ γύρισε την μπάλα προς τα πίσω και τελικά εκείνη πήγε στο δοκάρι. Θα ήταν ένα απίθανο αυτογκόλ.

Στη συνέχεια ο Λεβαδειακός πήρε τα ηνία του ματς. Πάτησε γκάζι και ανέτρεψε τα δεδομένα. Στο 26′ ο Νίκας με κεφαλιά από κόρνερ ισοφάρισε και πριν τη λήξη του πρώτου μέρους έγινε το 1-2. Σκόρερ ο Σκβάρκα στο 43′ μετά από γύρισμα του Μουτίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φάσεις δεν έλειψαν. Ένα καλό σουτ στο 60′ είχε ο Λούα Λούα, ενώ εννιά λεπτά μετά ο Νικολιάς νικήθηκε από τον Στογιάνοβιτς. Ο Σέρβος είπε «όχι» και στον Πλέγα στο 76′ κρατώντας έτσι το 2-1 έως το φινάλε. Στην τελευταία φάση έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση ο Πλέγας.

ΑΕΛ (Παναγιώτης Γκουτσίδης): Θεοδωρόπουλος, Καλουτσικίδης (64′ Θ. Παπαγεωργίου), Κοσσονού, Γκοτζαμανίδης, Ηλιάδης, Παπαγεωργίου (72′ Μιλτιάδης), Θωμαΐδης, Πλέγας, Πεντρόσο, Νικολιάς, Όγκμποε.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Γιάσμινκο Βέλιτς): Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Βινίσιους, Τζιμόπουλος (62′ Μπάχανακ), Παναγιώτου, Νίκας, Χάμοντ (83′ Μεχία), Σκβάρκα, Λούα Λουα (73′ Τόρο), Μουτίνιο, Δούμτσιος (83′ Τσιριγώτης).

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

ΑΕΚ: Περιμένουν πως και πώς να έρθει!

Ο Καραπαπάς ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς – Οι παράταιροι Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ

Στα αποδυτήρια: Η φλασιά Μίτσελ με Αγκιμπού – Ο Κουλιεράκης του Λουτσέσκου – Το λάθος του Νιόπλια – Το τρικ του Αναστασίου

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΑΕΛ – Λεβαδειακός 1-2: Πρόκριση με ανατροπή (vds)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.