ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3: Στην παράταση οι Περιστεριώτες

Ο Ατρόμητος επικράτησε με 3-1 του Αστέρα Τρίπολης στην παράταση και συνεχίζει στο Κύπελλο. Πολλά τα προβλήματα που πρέπει να λύσουν οι Αρκάδες.
Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3: Στην παράταση οι Περιστεριώτες

Ο ένας απογοητεύει πλήρως, ο άλλος εντυπωσιάζει! Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3 με τους φιλοξενούμενους να τσεκάρουν έτσι το εισιτήριο για τον 6ο γύρο του Κυπέλλου.

Αρκετά καλά είναι τα δείγματα γραφής που έχουν παρουσιάσει έως τώρα οι φιλοξενούμενοι. Στην Τρίπολη παρουσιάστηκαν ξανά σοβαροί, «χτύπησαν» στην παράταση και συνεχίζουν στη διοργάνωση.

Αντιθέτως, ο Αστέρας Τρίπολης έβγαλε ξανά προβλήματα. Δεν δείχνει ότι μπορεί να τσουλήσει η συνεργασία με τον Ηρακλή Μεταξά. Χάθηκε ένας ακόμη στόχος και μέσα σε όλα υπήρξε και ένα -από τα πολλά φετινά- επεισόδια με παίκτη με προπονητή.

Ισορροπημένο ήταν το ματς στο ξεκίνημά του με τις πρώτες τελικές να έρχονται για τους φιλοξενούμενους. Τις ευκαιρίες, όμως, ο Αστέρας Τρίπολης τις είχε. Αρχικά με το σουτ του Μουνάφο στο 21′ και έξι λεπτά μετά με το δοκάρι του Μπαράλες.






Ο Ατρόμητος «απάντησε» στο 30′ με τον Τζαβίδα να αστοχεί από εξαιρετική θέση και αμέσως μετά είχε μεγάλη ευκαιρία με τον Ροτάριου. Ωστόσο, αυτή ήταν μία παρένθεση. Ο μονόλογος των γηπεδούχων συνεχίστηκε με τους Καρμόνα και Άλβαρες. Ωστόσο, το γκολ δεν ήρθε. Αντιθέτως, εκείνο που ήρθε ήταν το επεισόδιο Μεταξά-Ριέρα επειδή αντικαταστάθηκε ο δεύτερος.






Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μικροευκαιρίες των Αρκάδων και η πρώτη σημαντική στιγμή ήταν για τον Ατρόμητο στο 63′. Γενικά, πάντως, πατούσαν καλύτερα οι γηπεδούχοι. Κυκλοφορούσαν την μπάλα, έψαχναν διαδρόμους και διαμαρτυρήθηκαν στο 83′ για ένα πέναλτι. Ο Μπαράλες στο 89′ είχε μία καλή στιγμή και στις καθυστερήσεις ο Γκονζάλες αστόχησε από πολύ καλή θέση. Αμέσως μετά ο Παπαδόπουλος είπε «όχι» στον Μουνίθ.






Οι δύο ομάδες πήγαν στην παράταση και εκεί έβρεξε γκολ. Πρώτα σκόραρε ο Κλωναρίδης στο 94′ με εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση. Ωστόσο, το προβάδισμα των φιλοξενούμενων δεν έμεινε για πολύ. Στο 105′ ο Καστάνιο έκανε το 1-1 με ψιλοκρεμαστή κεφαλιά.











Στο έξτρα 30λεπτο ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος και αυτό το επιβεβαίωσε. Στο 112′ ο Κιάρτανσον με προσωπική ενέργεια έκανε το 1-2 και στο 119′ ο Κλωναρίδης πήρε πέναλτι. Το εκτέλεσε εύστοχα ένα λεπτό μετά ο Μουνίθ για το τελικό 1-3.











Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3

Σκόρερ: 105′ Καστάνιο – 94′ Κλωναρίδης, 112′ Κιάρτανσον, 120′ Μουνίθ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Ηρακλής Μεταξάς): Παπαδόπουλος, Καρμόνα (90′ Στάνκο), Άλβαρες, Τζουκάνοβιτς, Καστάνο, Μουνάφο, Ντομίνγκεθ (46′ λ.τρ. Προύντζος), Σίτο (65′ Μπαρτόλο), Ριέρα (37′ Τιλίκα), Μπενίτο (65′ Κρέσπι), Μπαράλες.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κρις Κόουλμαν): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Αθανασίου (85′ Ντε Μποκ), Σουάρεθ, Μαυρομμάτης, Έρλινγκμαρκ, Κούεν (67′ Μουνίθ), Φριντζόνσον (61′ λ.τρ. Έντερ Γκονθάλεθ), Ροτάριου (67′ Κλωναρίδης), Τζοβάρας, Τζαβίδας (101′ Κιάρτανσον).

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

ΑΕΚ: Περιμένουν πως και πώς να έρθει!

Ο Καραπαπάς ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς – Οι παράταιροι Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ

Στα αποδυτήρια: Η φλασιά Μίτσελ με Αγκιμπού – Ο Κουλιεράκης του Λουτσέσκου – Το λάθος του Νιόπλια – Το τρικ του Αναστασίου






Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 1-3: Στην παράταση οι Περιστεριώτες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.