ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Super League νέα 19/10: Νέο επεισόδιο στην Τρίπολη, η υπομονή εξαντλήθηκε στη Νίκαια

Ανέβηκαν οι τόνοι ανάμεσα σε Μεταξά και Ριέρα στον Αστέρα Τρίπολης. Έρχονται ζόρια για ορισμένους στον Ιωνικό, νέο πρόβλημα στον ΟΦΗ. Όλα τα νέα της ημέρας (19/10) στη Super League.
Super League νέα 19/10: Νέο επεισόδιο στην Τρίπολη, η υπομονή εξαντλήθηκε στη Νίκαια

Super League νέα 19/10: Έχει χάσει τον έλεγχο ο Ηρακλής Μεταξάς στα αποδυτήρια του Αστέρα Τρίπολης. Ο προβληματισμός μεγαλώνει στον Ιωνικό, ενώ στον ΟΦΗ οι μυϊκοί τραυματισμοί συνεχίζονται.

Ιωνικός: Κάποιοι θα «τελειώσουν»

«Ως διοίκηση ξεκαθαρίσαμε σε όλους ότι τα ψέματα τελείωσαν και ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους», ανέφερε μεταξύ άλλων η οικογένεια Τσιριγώτη σε τοποθέτησή της μία μέρα μετά το στραπάτσο στον Βόλο. Για κάποιους οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί. Άλλοι θα κρίνονται παιχνίδι με το παιχνίδι πλέον. Τα αδέρφια Τσιριγώτη έβαλαν πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, έχουν στηρίξει τους πάντες έως τώρα, αλλά όσο τα αποτελέσματα δεν έρχονται, ο προβληματισμός μεγαλώνει. Η εικόνα στο Πανθεσσαλικό ήταν απογοητευτική και η όλη στάση ορισμένων, δεν περνάει απαρατήρητη.

ΟΦΗ: Σαν να μην άλλαξε τίποτα

Την τελευταία τριετία η συχνότητα με την οποία βγάζουν τραυματισμούς οι παίκτες του ΟΦΗ ίσως είναι αξεπέραστη. Ένα ακόμη μυϊκό πρόβλημα προέκυψε αυτές τις μέρες. Ο Ντίκο έχει υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και ίσως να μην παίξει ξανά έως το Μουντιάλ. Στην Αθήνα για το ματς με την Κηφισιά δεν ταξίδεψαν ούτε οι Μπουζούκης, Καμάου, Στάικος, Τσιλιανίδης, Νέιρα, Μπιφουμά, Γρίβας και Μανδάς.

ΠΑΣ Γιάννινα: ΑΕΚ με φόντο τη Νίκαια

Διπλή αποστολή έβγαλε ο ΠΑΣ Γιάννινα για τα ματς που έρχονται με ΑΕΚ στο Κύπελλο και Ιωνικό στο πρωτάθλημα. Το δεύτερο είναι που καίει. Γι’ αυτό και στο παιχνίδι της Πέμπτης (20/10) ο Θανάσης Στάικος θα κάνει αλλαγές. Θα έχουν κάποιοι την ευκαιρία τους να δείξουν τι μπορούν να προσφέρουν και να προστατευτούν άλλοι που θα χρειαστούν οπωσδήποτε απέναντι στον Ιωνικό.

Αστέρας Τρίπολης: Κάποια πράγματα δεν κρύβονται

Επανειλημμένως έχει αναφέρει το Sportime τις οριακές σχέσεις που έχει ο Ηρακλής Μεταξάς με ορισμένους ποδοσφαιριστές του. Φυσικά είναι άλλο να το διαβάζεις και άλλο να το βλέπεις να συμβαίνει, όπως στην περίπτωση του Ριέρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που παίκτης αντιδρά στην αλλαγή του. Στη Λεωφόρο, για παράδειγμα, το έκανε ο Μπαράλες. Για τους Ισπανόφωνους ο κόουτς των Αρκάδων είναι καμένο χαρτί. Τα περιστατικά που έχουν συμβεί από την προετοιμασία κιόλας είναι ουκ ολίγα.

 

Super League νέα 19/10: Αυτά ήταν τα σημαντικότερα νέα της ημέρας.

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

ΑΕΚ: Περιμένουν πως και πώς να έρθει!

Ο Καραπαπάς ο Μίτσελ και ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός και ο Γιοβάνοβιτς – Οι παράταιροι Λουτσέσκου, ΠΑΟΚ

Στα αποδυτήρια: Η φλασιά Μίτσελ με Αγκιμπού – Ο Κουλιεράκης του Λουτσέσκου – Το λάθος του Νιόπλια – Το τρικ του Αναστασίου

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Super League νέα 19/10: Νέο επεισόδιο στην Τρίπολη, η υπομονή εξαντλήθηκε στη Νίκαια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.