ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός – Μονακό σε Live Streaming

Παναθηναϊκός - Μονακό για την 4η αγωνιστική της Euroleague. Πως μπορείτε να δείτε το παιχνίδι σε Live Streaming.
Παναθηναϊκός – Μονακό σε Live Streaming

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε βαριά ήττα από την Άλμπα εκτός έδρας και πλέον καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να παρουσιάσει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο απέναντι στη Μονακό στο ΟΑΚΑ (21:00).

Οι Πράσινοι δεν έχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, πέρα από τη μόνιμη απουσία του Ουόλτερς και με τον κόσμο στο πλευρό τους θέλουν να πετύχουν τη δεύτερη νίκη τους στη φετινή Euroleague.
Από την άλλη, η Μονακό του παλιού γνώριμου Μάικ Τζέιμς ξεκίνησε εντυπωσιακά τη φετινή διοργάνωση με 2/2 κόντρα σε Μπολόνια και Εφές, αλλά την προηγούμενη αγωνιστική προσγειώθηκε ανώμαλα γνωρίζοντας την πρώτη της ήττα από τη Μακάμπι στο Τελ Αβίβ. Κόντρα στο Τριφύλλι θα προσπαθήσει κι αυτή να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μιας και για φέτος οι στόχοι της είναι ιδιαίτερα υψηλοί.
Όπως γίνεται αντιληπτό, αναμένεται ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο ΟΑΚΑ, καθώς οι δύο ομάδες, για τους δικούς τους λόγους, θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.
Δείτε την αποψινή αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μονακό σε live streaming ΕΔΩ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός – Μονακό σε Live Streaming», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.