ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ αλλάζει τις μεταγραφικές προτεραιότητες

Πώς θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός τον Ιανουάριο μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ.
Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ αλλάζει τις μεταγραφικές προτεραιότητες

Ο Παναθηναϊκός είχε καταρτίσει τη μεταγραφική λίστα για τον Ιανουάριο, αλλά είναι και τα απρόοπτα μέσα στο ποδόσφαιρο. Πολλές φορές οι τραυματισμοί διαφοροποιούν κάπως τα δεδομένα, όπως αυτός του Αϊτόρ.

Για τέσσερις θέσεις είχαν ενημερώσει οι «πράσινοι» πως ψάχνονται να ενισχυθούν. Ωστόσο, εξ αρχής είχαν δώσει βάρος σε δύο. Η μία ήταν του μέσου και η άλλη του δεξιού εξτρέμ που θα μπορεί να παίξει και φορ.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις η ιεραρχία έχει ανατραπεί. Το θέμα του winger είναι εκείνο που καίει. Ο Παναθηναϊκός θα πάει έως τον Ιανουάριο με δύο κλασικούς πλάγιους συν τον Μπερνάρντ που μπορεί να αγωνιστεί εκεί. Τα ματς δεν είναι πολλά, ο Βέρμπιτς ανεβαίνει, αλλά στη συνέχεια θα χρειαστεί και η αντίστοιχη υποστήριξη.

Ο παίκτης που θα αποκτηθεί δεν μπορεί να είναι μία απλή συμπληρωματική λύση, αφού θα χρειαστεί να δώσει λύσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν. Επομένως, ο Παναθηναϊκός θα βγει στην αγορά για εξτρέμ πρώτης γραμμής. Το να πει κανείς από τώρα με βεβαιότητα ότι θα αποκτηθεί και δεύτερος είναι τουλάχιστον παρακινδυνευμένο.

Έχει δείξει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως δεν είναι υπέρ των πολλών αλλαγών/μεταγραφών. Επίσης, θέλει τον χρόνο του για να αποφασίσει για την απόκτηση ενός παίκτη. Γι’ αυτό και το σίγουρο είναι πως θα γίνει κίνηση για έναν πλάγιο και βλέπουμε. Άλλωστε, στο «τριφύλλι» αναζητούν και τον χαφ που θα παίζει τόσο ως οκτάρι όσο και ως δεκάρι. Τι σημαίνει αυτό; Πως εφόσον κριθεί απαραίτητο, ο τελευταίος θα μπορεί να αγωνιστεί και πίσω από τον Σποράρ δίνοντας έτσι την ευκαιρία στον Μπερνάρντ να πάει αριστερά. Στη θέση, δηλαδή, που έκανε καριέρα για χρόνια.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Έρλινγκ Χάαλαντ: Ακόμα και με χατ-τρικ σε όλα τα ματς του δεν μπορεί να πιάσει τον Μέσι!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέο επεισόδιο στο σίριαλ με τον Κριστιάνο Ρονάλντο – Τι θα γίνει τον Ιανουάριο!

Ο agent Ρούζνιτς που προξένεψε και τον Σπόραρ ετοιμάζει κάτι για τον Ιανουάριο;

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παναθηναϊκός: Ο Αϊτόρ αλλάζει τις μεταγραφικές προτεραιότητες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.